4.3 C
Târgu Jiu
duminică, mai 9, 2021
AcasăHeadlinesLiberalii şi-au depus candidaturile la Primăria Târgu-Jiu şi CJ Gorj. Vezi care...

Liberalii şi-au depus candidaturile la Primăria Târgu-Jiu şi CJ Gorj. Vezi care este strategia PNL pentru câştigarea alegerilor

Liberalii gorjeni şi-au depus primii candidaturile pentru Consiliul Judeţean, listele fiind deja admise. Dan Vâlceanu, copreşedintele PNL Gorj, s-a arătat încrezător în ceea ce priveşte rezultatele pe care partidul le va înregistra la alegerile din această vară.

pnl candidaturi

Conducerea PNL Gorj mizează pe o listă de candidați profesioniști, fără probleme penale, după cum susțin liderii organizației politice. „Am depus candidaturile pentru Consiliul Judeţean. Lista a fost aprobată, ea a şi fost admisă în cursul zilei de ieri. S-a dat hotărârea de admitere a listei. Lista cuprinde oameni profesionişti, oameni care au o activitate şi în partid, pe lângă cea profesională şi, în primul rând, oameni curaţi, oameni care se pliază foarte bine pe sloganul nostru, «Lege şi locuri de muncă»”, a declarat Dan Vâlceanu, copreşedintele PNL Gorj şi candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean Gorj din partea PNL.

Critici la adresa listei cu „penali”

Dan Vâlceanu critică lista adversarilor politici de la PSD şi spune că lista pe care au propus-o conţine în mare parte oameni care au probleme penale. „Cei de la PSD, din câte am înţeles, vin cu o listă exact aşa cum ne-am obişnuit cu ei, plină de penali. Ion Călinoiu, trimis în judecată la o sesizare făcută de ANI, Cosmin Popescu, condamnat pentru favorizarea infractorului, domnii Gruescu şi Bucurescu care se află şi acum sub control judiciar”, a mai precizat Dan Vâlceanu.

„Vrem să schimbăm soarta gorjenilor”

Cea mai mare problemă cu care se confruntă judeţul Gorj este aceea a lipsei locurilor de muncă. De aceea, liberalii şi-au propus să schimbe soarta gorjenilor şi să le ofere acestora o administraţie deschisă spre găsirea de alternative. „La municipiul Târgu-Jiu am depus lista de candidaţi sâmbătă, ea a fost admisă în cursul zilei de ieri. E o echipă omogenă şi la Târgu-Jiu şi la Consiliul Judeţean şi intrăm cu speranţe mari şi noi şi cred că şi târgujienii şi gorjenii că după 26 de ani de «roşu» în Gorj putem să ne schimbăm soarta şi să oferim gorjenilor o administraţie liberală, o administraţie deschisă către respectarea legii şi către crearea de alternative şi crearea de locuri de muncă în judeţul Gorj”, a mai punctat Dan Vâlceanu.

lupulescu si valceanu

Lupulescu: „Plec la drum cu gândul de a câştiga această întrecere electorală”

Candidatul PNL, Octavian Lupulescu, intră în cursa pentru primăria Târgu-Jiu cu un singur gând: să câștige funcția de primar al municipiului. „Plec la drum cu gândul de a câştiga această întrecere electorală. Echipa mea este o echipă în care am încredere şi care sunt convins că pot face faţă tuturor cerinţelor şi pretenţiilor oamenilor din Târgu-Jiu pentru a schimba activitatea Consiliului local şi a primăriei Târgu-Jiu spre binele cetăţenilor”, a declarat Octavian Lupulescu, candidatul PNL la primăria Târgu-Jiu.

Dan Vâlceanu susţine că un țel important în această cursă electorală este câștigarea primăriilor din cele două municipii ale județului Gorj, Târgu-Jiu și Motru. „De aici trebuie să pornească dezvoltarea care trebuie să se extindă în tot judeţul. Noi am creat prin programul de dezvoltare locală pe care l-am lansat acum o săptămână, «Lege şi locuri de muncă», o strategie prin care generăm poli de dezvoltare în judeţ, poli care vor fi reprezentaţi de oraşele Gorjului şi din acest punct de vedere vă spuneam că şi Târgu-Jiu şi Motru sunt foarte importante pentru noi”, a conchis Dan Vâlceanu, copreşedintele PNL Gorj şi candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean Gorj din partea PNL.

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -