Liviu Dragnea, așteptat la Gorj de liderii PSD

0
10

Nume grele ale administrației centrale vor veni la Gorj pentru a susține candidatul Partidului Social Democrat în alegerile locale parțiale de la Telești. Cel puțin asta anunță deputatul Mihai Weber, care a dezvăluit că inclusiv președintele PSD, Liviu Dragnea, ar putea ajunge la Gorj zilele următoare. Weber spune că printr-o astfel de vizită ar putea fi rezolvate și alte probleme ale organizației județene.

Social-democrații gorjeni se pregătesc pentru campania electorală ce stă să înceapă la Telești și își iau toate măsurile pentru câștigarea fotoliului de primar. Pesediștii vor să împuște mai mulți iepuri dintr-o lovitură și promit să aducă în Gorj nume grele din Guvern, atât pentru a sprijini candidatul de la Telești, dar și pentru a mai liniști spiritele în sânul organizației județene. Președintele executiv al PSD Gorj, Mihai Weber și-l dorește aici și pe liderul suprem, Liviu Dragnea.

„Sunt alături de Cosmin Popescu, coordonatorul campaniei de la Telești. Candidatul nostru are toate calitățile să câștige. Este un om echilibrat, cu experiență în administrație și are tot sprijinul organizației locale și județene. Sunt convins că va aborda o campanie decentă, bazată pe proiecte și nu ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile. Avem cele mai mari șanse în a câștiga alegerile acolo. Acolo a fost o primărie a PSD-ului de atâția ani și trebuie să o recâștigăm la alegerile locale parțiale. Vor fi câteva nume importante care vor veni în Gorj și pentru susținerea candidatului, dar și pentru alte proiecte. Pot să vină câțiva secretari de stat pe anumite domenii, s-ar putea să vină și un ministru și e posibil să avem și vizita președintelui partidului, pentru că de mult anunța o vizită în Gorj pentru mai multe probleme de organizare. Poate că ar fi nimerit să vină în această perioadă și la Gorj”, a declarat deputatul Mihai Weber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here