3.3 C
Târgu Jiu
luni, noiembrie 28, 2022
AcasăPolitic„Mă bucur că Ponta va continua activ în politică!” Cui apaține declarația

„Mă bucur că Ponta va continua activ în politică!” Cui apaține declarația

Mai mulți politicieni din România se bucură că Victor Ponta, deputat de Gorj, nu renunță la ideea de a crea o nouă formațiune politică!

Copreședintele proiectului politic Pro România, Daniel Constantin, a declarat vineri, într-o conferință de presă susținută la Reșița, că nu mai are niciun fel de colaborare cu Călin Popescu Tăriceanu, iar despre relația cu Victor Ponta, că rămâne în continuare una foarte bună. „Nu am și nu voi mai avea niciodată vreo relație cu domnul Tăriceanu, pentru că ne separă foarte multe lucruri. Știți cum se spune: Dă-i omului puterea ca să vezi cu adevărat cine este. Eu am avut o relație bună și cu domnul Tăriceanu și cu domnul Dragnea înainte de a se prelua guvernarea. În momentul în care au început să controleze Guvernul, Parlamentul, s-au schimbat radical și mi-am dat seama că ne separă principiile, iar eu plec la drum cu oameni care au principii. Acesta este motivul pentru care m-am separat de domnul Tăriceanu. Eu nu pot să abandonez oameni, iar domnia sa nu are niciun regret, niciodată. Eu nu pot să promovez oameni care nu au calitate în anumite funcții. Domnia sa îi promovează după alte criterii, de rudenii, de prietenie. Eu am plecat pe un alt drum și sper să mă înconjur de oameni cu principii și oameni de calitate”, a afirmat Daniel Constantin citat de Agerpres.

Proiect politic

În ceea ce-l privește pe Victor Ponta, copreședintele proiectului politic Pro România spune că, indiferent de colaborarea politică, relația cu acesta rămâne una foarte bună. „Referitor la drumul lui Victor Ponta de acum înainte cred că dânsul trebuie să își anunțe viitorii pași politici. Am, însă, speranța că va face acest lucru foarte curând, probabil la începutul lunii septembrie. Pe de altă parte, ca prieten, mă bucur că a decis să continue activ cariera politică”, a adăugat Daniel Constantin.

Un nou telescaun la Rânca. Turiștii vor putea fi preluați de la intrarea în stațiune

0
Un nou telescaun va funcționa, din această iarnă, în zona montană Rânca. Turiștii vor putea...

Proiectul pentru noul spital ce va fi construit în Gorj are toate avizele

2
Proiectul pentru noul pavilion al Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu are toate avizele...

Tradiții și superstiții, la cei doi sfinți Dimitrie

0
Doi sfinți cu același nume și vecini în calendarul ortodox (26 octombrie – Sfântul Dimitrie,...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!