Manţog se întoarce împotriva propriului partid

0
7

„După părerea mea, venirea domnului Ruşeţ, în partid nu e o soluţie viabilă şi am spus acest lucru în condiţiile în care eu l-am adus pe Ruşeţ în partid. Nu am ceva împotriva persoanei Ruşeţ, am ceva în legătură cu performanţa pe care o aşteptam de la PDL, aceste declaraţii îi aparţin fostului preşedintele al PDL Gorj, Ionel Manţog şi au fost făcute în cadrul unei emisiuni, la un post local de televiziune. În replică, la cele declarate, actualul preşedinte al PDL Gorj, Ion Ruşeţ susţine faptul că „viitorul va demonstra contrariul şi consider că domnul Manţog este extrem de subiectiv, în declaraţiile pe care le face şi nu este deloc obiectiv”.

Invitat la un post local de televiziune, consilierul judeţean, Ionel Manţog a prezentat o parte din nemulţumirile avute, dar şi răspunsurile la o parte din atacurile îndreptate împotriva sa, în ultima perioadă. Vis-a-vis de eventuala plecare a sa din PDL, fostul lider consideră că „acest lucru nu reprezintă o pierdere pentru Manţog. Manţog a fost director înainte de a fi membru PDL”. Mai mult decât atât, la emisiunea la care a fost invitat, consilierul judeţean Ionel Manţog a prezentat dezavantajele avute de-a lungul timpului „de când a intrat în politică, Manţog a rămas fără serviciu, i s-a desfăcut şi contractul, deci nu a avut cine ştie ce câştiguri din politică. „Cât despre PDL Gorj, Manţog a declarat că „eu îi doresc PDL-ului succes în a mai găsi un om, care să-şi dedice atâta energie şi resurse de toate genurile pentru activitatea PDL”.

Ruşeţ: „domnul Manţog nu dă dovadă de obiectivitate”

În urma declaraţiilor făcute de către consilierul judeţean Ionel Manţog, conducerea democrat-liberală a precizat că Manţog este extrem de subiectiv şi nu dă dovadă de obiectivitate. Declaraţia că „actualul preşedinte PDL Gorj nu este o soluţie viabilă pentru partid”, l-a determinat pe Ion Ruşeţ să declare că „viitorul va demonstra contrariul”. „Mă surprinde că domnul Manţog îşi aduce aminte că a fost director şi că a avut de pierdut de pe urma PDL. Cred că dacă gorjenii ar face o analiză corectă şi temeinică ar vedea cât a pierdut domnul Manţog din 2000 în 2007 şi din 2009 în 2010”, a mai precizat preşedintele PDL Gorj, Ion Ruşeţ. De altfel, liderul democrat-liberal îi doreşte consilierului judeţean să-şi rezolve problemele în justiţie şi să-şi dovedească nevinovăţia. Ruşeţ îl consideră pe consilierul Manţog extrem de subiectiv în declaraţiile pe care le face la adresa sa şi la adresa performanţelor pe care le-a avut partidul cât acesta a fost preşedinte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here