Membrii MP trec la PNL

0
44

Mișcarea Populară a ajuns un SRL, se iau decizii în cadru restrâns. Este declaraţia lui Petre Goanţă, fost lider al Mişcării Populare Rovinari, care s-a alăturat acum PNL-ului. Goanţă spune că a luat această hotărâre pentru că noii veniţi în partid, respectiv deputaţii Scarlat Iriza şi Vasile Popeangă, dar şi fostul prefect de Gorj, Liviu Andrei, iau deciziile în MP, în detrimentul membrilor vechi de partid, care au dus greul.

goanta-rovinari-pnl

Plecări din partid au loc şi la Mişcarea Populară Gorj. Un membru de la MP Rovinari a trecut la PNL. Este vorba de Petre Goanţă, care şi-a motivat plecarea spunând că Mişcarea Populară a ajuns un SRL în care se iau decizii într-un cadru restrâns. „Am înţeles compromisul politic până la un punct, că este necesară creşterea partidului, uşi deschise pentru toţi, de la PPDD, PSD, PRM, nu-i problemă, însă până acolo unde conducerea dă linia partidului nou veniţilor şi să ia decizii în detrimentul comitetului executiv judeţean, al cărui vicepreşedinte am fost, ales de congres, iar nouă nu ne cerea nimeni opinia. Din păcate Mişcarea Populară a ajuns un SRL, decizii se iau într-un cadru extrem de restrâns şi noii veniţi au ajuns să dea linia partidului în detrimentul nostru, oameni de teren care am dus greul la început, când nimeni nu voia să îşi asume crearea unei organizaţii, dânşii erau în funcţii, aveau plăţi. Noi ne-am asumat greul şi acum vin importaţii, aceste VIP-uri răsuflate, fără nicio valoare electorală şi uşor- uşor noi eram îndepărtaţi”, a declarat Petre Goanţă, fost lider MP Rovinari. Astfel că Petre Goanţă a decis să treacă la o grupare politică de dreapta şi s-a orientat spre PNL.

Toţi membrii MP de la Rovinari trec la PNL

Conducerea PNL Gorj a dat asigurări că Petre Goanţă este urmat şi de alţi membrii MP de la Rovinari, care vor întări echipa lui Laurenţiu Chivu, candidat PNL la Primăria Rovinari. „Toată conducerea MP de la Rovinari a venit in corpore alături de noi şi mă bucur foarte tare, Chivu şi-a întărit substanţial echipa în Rovinari”, a declarat Tudor Barbu, copreşedinte PNL Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here