Acasa / Politic / Oamenii din Stănești acordă toată încrederea Guvernului PSD

Oamenii din Stănești acordă toată încrederea Guvernului PSD

Președintele PSD Gorj, Mihai Weber, președintele executiv, Cosmin Popescu, vicepreședintele PSD Gorj, Claudiu Manta, consilierul județean Gheorghe Bucălăete, împreună cu organizația PSD Stănești și consilierul local Constantin Bicheru s-au întâlnit cu localnicii din  Stănești. Echipa de campanie a reîntâlnit oameni dragi, locuri minunate, încărcate cu amintiri frumoase, dar și cu speranțe pe care le-am văzut împlinite, cu realizări, dar și cu proiecte pe care dorim să le vedem cum prind viață în beneficiul comunității.

Nici aici viața oamenilor nu este întotdeauna ușoară, mai sunt probleme uneori, sunt multe lucruri pe care am dori să le realizăm împreună, pentru că numai așa, cu tenacitate și multă dăruire, apar și rezultatele așteptate.

Oamenii din Stănești acordă toată încrederea Guvernului PSD și ne-au spus că vor vota în continuare cu echipa PSD, considerând că PSD este singurul partid care respectă românii și poate susține România cu cinste în Parlamentul European.

Gorjenii votează candidații PSD, pe 26 mai!

Comandat de: PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT- P.S.D.
Executat de: SC NEW GRUP IMPACT SRL
CUI mandatar financiar coordonator: 41190008
Tiraj:1000

Un comentariu

  1. Curios ca oamenii din Stanesti nu s-au saturat de clica de hoti, de drumurile proaste, de lipsa canalizarii, de deszapezirea in bataie de joc si lista poate continua. Sa nu uitam ca drumul de legatura dintre Stanesti si Ursati a aratat ca dupa bombardament muuuult timp.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*