spot_img
5.7 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăPoliticPoliticieni, nemulţumiţi de anul 2010

    Politicieni, nemulţumiţi de anul 2010

    La sfârşit de an, cu toţii tragem linie şi facem un bilanţ al anului care, peste puţin timp, se încheie. Dincolo de mandatul avut sau de statutul obţinut, parlamentarii sau şefii de instituţii sunt şi ei oameni ca noi toţi şi, asemeni nouă, au făcut şi ei un bilanţ al anului 2010. Dacă pentru oamenii de rând, anul 2010 a fost un an greu, urmare a măsurilor de austeritate luate de către actualul Guvern, pentru parlamentari se pare că anul curent a fost la fel de dificil. Cel puţin aşa susţin aceştia, luaţi la întrebări de jurnaliştii de la „Impact în Gorj”.

    Primul contactat de către reporteri a fost deputatul democrat liberal Severus Militaru care, luat prin surprindere, a declarat cu sinceritate că anul 2010 a fost unul greu. Nici liderul democrat liberal Ion Ruşeţ nu a scăpat de întrebările puse de jurnalişti. Acesta a recunoscut că 2010 nu a fost un an uşor. “Un an greu, în care au fost probleme legate de criza economică. Faptul că nu am reuşit să rezolv toate problemele aduse de oamenii veniţi în audienţă mă face să fiu nemulţumit. Dacă iau în calcul nominalizarea făcută la PDL, aceasta este o provocare a anului 2010 pentru mine, care îmi dă dreptul să privesc cu speranţă anul 2011 şi anii care urmează“, a declarat Ruşeţ. Situaţia actuală din ţară nu l-a mulţumit nici pe deputatul social –democrat Vasile Popeangă. “A fost un an care, ca şi pentru ceilalţi români, ne a adus greutăţi şi de care nu am fost mulţumiţi. Sunt mulţumit de faptul că, atât eu cât şi familia, suntem sănătoşi“. Deputatul independent Dan Ilie Morega, pe plan personal, nu se declară prea mulţumit şi asta ca urmare a faptului că este extrem de exigent. “Sunt o persoană exigentă cu mine şi nu sunt mulţumit. Am reuşit să promovez o lege, mai am două proiecte, am adus peste 1000 de miliarde de lei în judeţ, pe colegiul meu, dar şi în localităţile conduse de alţi primari“, a spus Morega. Preşedintele Consiliului Judeţean, Ion Călinoiu, este de părere că anul ce se încheie a fost unul greu, asta ca urmare a faptul că gorjenii au nemulţumiri variate, printre care şi ce a locurilor de muncă nesigure. “Sunt insatisfacţii în familie, pentru că mă consider integrat în marea familie a gorjenilor“, a declarat acesta.

    Realizări pe plan personal

    Pentru liderul liberal Dian Popescu, anul 2010 a fost unul foarte bun şi asta din cauza faptului că a devenit tătic. “2010 mi-a adus bucuria de a fi tătic, am o fetiţă pe care atât eu cât şi soţia mea Adriana ne-am dorit-o foarte mult. Un copil alungă orice supărare. Profesional, 2010 a fost şi pe acest plan unul bun, unul în care tot ceea ce mi-am propus mi s-a realizat. Am devenit preşedinte la Organizaţia Municipală a PNL, apoi lider la PNL Gorj“, spune Popescu. Preşedintele Organizaţiei PNL Târgu-Jiu, Matei Nădrag, spune despre 2010 că a fost unul aproximativ bun, în care multe proiecte nu s-au putut realiza din cauza crizei economice. La social democratul Puiu Diaconescu au fost realizări mai puţine comparativ cu 2009, însă bucuriile din familie dar şi susţinerea avută de la aceştia au fost mulţumitoare pe anul 2010. Pentru cei doi directori generali de la Complexul Rovinari şi Turceni, 2010 a fost un an greu având în vedere situaţia critică din sistemul energetic, însă amândoi sunt mulţumiţi de faptul că au reuşit să încheie anul cu rezultate bune la Complex.

    Te-ar mai putea interesa

    2 COMENTARII

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: