11.5 C
Târgu Jiu
joi, mai 6, 2021
AcasăPoliticPonta, ofertat de PRU! Află ce spune Bogdan Diaconu de fostul premier!

Ponta, ofertat de PRU! Află ce spune Bogdan Diaconu de fostul premier!

Cutremur pe scena politică! Fostul premier Victor Ponta se află în negocieri cu PRU. Ponta neagă că ar urma să plece din PSD. Mai mult, acesta a declarat că va candida la alegerile parlamentare din partea PSD, pentru un nou mandat de deputat.

pru

Mișcări surprinzătoare pe eșichierul politic din România! Fostul premier Victor Ponta, deputat de Gorj, ar urma să plece din PSD și se află în tratative cu liderul Partidului România Unită, Bogdan Diaconu. Informația a apărut pe surse, însă șeful PRU a lăsat să se înțeleagă faptul că a purtat discuții în acest sens cu Victor Ponta. Bogdan Diaconu chiar l-a lăudat pe Ponta, spunând că acesta a fost cel mai bun premier al României de la I.C. Brătianu încoace. Bogdan Diaconu, președintele PRU, a declarat pentru Radio Omega inclusiv faptul că Victor Ponta va fi susținut de partid la alegerile parlamentare, acest lucru demonstrând faptul că fostul premier ar urma să plece din PSD. „Nu ştiu ce va face Victor Ponta. Cert e că, după părerea mea, Victor Ponta este cel mai bun prim-ministru ce l-a avut România de la I.C. Brătianu încoace. Este tot ce vă pot spune. Orice om politic sănătos la cap şi-l doreşte pe Victor Ponta în partidul său, după ce a făcut atâtea lucruri în calitate de prim-ministru al României şi ce a făcut pentru poporul român. La gradul de popularitate şi de încredere pe care îl are Ponta, cred că nu există partid în România care nu l-ar susţine”, a spus Bogdan Diaconu la Radio Omega, evitând să răspund concret dacă a purtat deja negocieri cu fostul premier.

Nu voia traseişti

Săptămâna trecută, un alt parlamentar de Gorj care a activat în PSD, respectiv Camelia Khraibani a trecut la Partidul România Unită, în ultima perioadă existând și alte nume importante din politica din România care au trecut de la PSD la partidul lui Vlad Țepeș. Bogdan Diaconu a anunțat la Radio Omega că, în perioada următoare și alți parlamentari ar urma să treacă la PRU. Deși la înființarea partidului, Bogdan Diaconu anunța că nu dorește ca PRU să devină un partid al traseiștilor sau al celor cu probleme penale, acum acesta spune că este dispus să primească în partidul lui Vlad Țepeș orice politician care dorește să facă ceva pentru România.

Ponta neagă

Deputatul de Gorj, Victor Ponta, a negat faptul că ar urma să plece din Pardidul Social Democrat la PRU. Mai mult, acesta a declarat că va candida la alegerile parlamentare din partea PSD, pentru un nou mandat de deputat. În ultimele zile au apărut informații conform cărora Victor Ponta va pleca de la PSD la PRU, unde va prelua chiar conducerea partidului. Fostul premier a negat, însă acest lucru și a spus că nu s-a pus niciodată problema de a părăsi PSD. Acesta a dat asigurări la un post național de televiziune că va rămâne în PSD. În ultima perioadă, mai mulți social-democrați au făcut pasul către Partidul România Unită, condus de Bogdan Diaconu și el fost social-democrat și s-a vehiculat ideea că inclusiv deputatul de Gorj ar urma să facă trecerea la partidul lui Vlad Tepeș. Aceste speculații au fost făcute și în contextul în care parlamentarul de Gorj Camelia Khraibani a semnat adeziune la PRU, cunoscut fiind faptul că aceasta era o apropiată a lui Victor Ponta de pe vremea în care activa la PSD.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -