5.6 C
Târgu Jiu
miercuri, martie 3, 2021
Acasă Politic Ponta: Pe primul loc în inima mea sunteţi dumneavoastră, gorjenii!

Ponta: Pe primul loc în inima mea sunteţi dumneavoastră, gorjenii!

- Advertisement -

Peste 1.000 de membri USL din Gorj au participat, vineri seara, la lansarea candidaţilor uniunii la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Victor Ponta, candidat pe Colegiul 6 la Camera Deputaţilor, a venit la Târgu-Jiu în prima zi de campanie alături de Crin Antonescu, preşedintele PNL, Daniel Constantin, liderul PC, Valeriu Zgonea, preşedintele Camerei Deputaţilor, dar şi alături de Liviu Dragnea, secretarul general al PSD. Victor Ponta a prezentat, vineri, la Târgu-Jiu, o parte din proiectele pe care vrea să le realizeze în Gorj începând de anul viitor, atât în calitate de deputat, cât şi de premier. Totodată, Ponta a anunţat principalele măsuri cuprinse în programul de guvernare USL 2012-2016.

Primarul municipiului Târgu-Jiu, Florin Cârciumaru, a deschis manifestația vorbind despre candidatura lui Victor Ponta în Gorj, ca fiind cea mai importantă. „Victor Ponta pleacă mai departe din mâinile voastre, prin voturile voastre! Vă spun să ieșiți cu toții la vot pentru că vă veți vota prim-ministrul. Gorjul are mai mare nevoie de Victor Ponta, decât de mine! S-a dovedit parolist: a spus că sediul CEO va fi la Târgu Jiu și așa a fost. A mai spus că Târgu-Jiul are nevoie de un heliport și așa va fi, sunt sigur”, a declarat Florin Cârciumaru.

Ponta: „Fără Târgu-Jiu, fără Gorj n-ar fi existat omul politic Victor Ponta”

„Pe 9 decembrie sigur voi fi la Târgu-Jiu şi la ora 21:00 vom afla rezultatele nu doar la Gorj, ci în toată ţara. Sunt premier, dar pe primul loc în inima mea sunteți dumneavoastră, gorjenii. Am foarte onorat că la Târgu-Jiu, la începerea campaniei electorale, au fost lângă mine oamenii, care în urmă cu 9 ani, când eram doar un tânăr politician, au avut încredere, m-au sprijinit să ajung deputat de Gorj, să progresez în cariera mea politică şi că, în mod sigur, fără Târgu-Jiu şi fără Gorj n-ar fi existat omul politic Victor Ponta. De aceea, avem foarte multe lucruri de făcut în următorii 4 ani pentru Târgu Jiu, pentru Gorj şi pentru România. Sunt convins că o să facem toate aceste lucruri în echipa care de dimineaţă e pe drum Crin Antonescu, Liviu Dragnea, Daniel Constantin…”, a declarat Victor Ponta la Târgu-Jiu.

Crin şi Ponta, prieteni mereu

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a ţinut să precizeze la Târgu-Jiu că relaţia de prietenie pe care o are cu Victor Ponta nu va fi fisurată niciodată, spre dezamăgirea adversarilor politici. „Suntem în formulă completă, la întâlnirea vedetă de la Gorj. Aș vrea să îi pun o vorbă bună lui Ponta, dar este superfluu. Aș vrea să spun câteva lucruri foarte simple: relația dintre noi este una de prietenie, în USL nu sunt fisuri și vreau să le spun asta tuturor celor îngrijorați. Adversarii noștri joacă ultima carte…e posibil să ne certăm, e în istoria coalițiilor din România care toate au ieșit prost. Și asta, pentru că au început prost. Vreau să vă spun că asta nu se va mai întâmpla. USL este cea mai mare construcție politică din istoria României. Și mai este un motiv pentru care USL nu se va rupe nici după câștigarea alegerilor, unul suficient: eu și Victor Ponta suntem prieteni! Am trecut prin toate acestea împreună și nici Băsescu și nici propaganda lui nu vor schimba asta”, a dat asigurări Crin Antonescu.

Daniel Constantin: „Ponta are o carieră aşezată”

Daniel Constantin, liderul PC, a vorbit şi el la Târgu-Jiu despre calităţile pe care le are Victor Ponta. „Dincolo de calitățile lui Victor Ponta mă inspiră cariera lui. A fost șef al corpului de control al primului-ministru, apoi ministru, deputatul dumneavoastră și acum premier. Are o carieră așezată”, a conchis Daniel Constantin. „România are nevoie de Ponta”. Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, le-a vorbit useliştilor prezenţi la lansarea candidaţilor uniunii despre rolul important pe care îl are Victor Ponta în această perioadă politică şi economică. „Agricultura din Gorj, din Oltenia trebuie să fie furnizorul cel mai bogat în hrană sănătoasă. Învățământul nu trebuie să fie un sistem care să scoată tâmpiți, ci trebuie să avem un Guvern care nu trebuie să fie conectat la aparate, la aparatele FMI și Banca Mondială. România are nevoie de Victor Ponta”, a precizat Liviu Dragnea la Târgu-Jiu.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Comentarii recente