4.3 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 15, 2021
AcasăHeadlinesPregătiţi de marea lansare

Pregătiţi de marea lansare

Se pregătesc intens pentru plecarea la Bucureşti, unde pe Arena Naţională va avea loc lansarea candidaturii lui Victor Ponta la preşedinţia României. Este vorba de social democraţii gorjeni care, ieri, în cadrul unei întâlniri de lucru au pus la punct ultimele detalii. Liderii PSD Gorj, dar şi primarii social democraţi au spus că lansarea candidaturii lui Ponta stă sub semnul schimbării pentru români.

Cum la orice întâlnire importantă, detaliile contează, ei bine, ieri, la Muzeul Judeţean s-au strâns zeci de pesedişti cu o misiune clară, să pună la punct detaliile plecării la Bucureşti la lansarea candidaturii lui Ponta pentru preşedinţia ţării. Social-democraţii gorjeni au anunţat că vor merge pe Arena Naţională cu 1500 de simpatizanţi din judeţ pentru a-şi arăta susţinerea faţă de premier. Liderul PSD Târgu-Jiu, Aurel Popescu, spune că demersurile sunt importante când vine vorba de pregătirea unei candidaturi, iar eforturile la nivel de organizaţie municipală şi judeţeană a PSD au fost unele susţinute. „Noi suntem în pline pregătiri pentru că este vorba de un număr de peste 1500 de delegaţi cu care organizaţia PSD Gorj va merge la această lansare ce va avea loc sâmbătă, 20 septembrie, pe Arena Naţională. Un număr de circa 80 de mii de membri sunt aşteptaţi la eveniment. Domnul Ponta şi-a lansat miercuri oficial candidatura şi este primul candidat înscris în cursa electorală”, a declarat Aurel Popescu, preşedinte PSD Târgu-Jiu.

Merg la lansare cu încredere în candidatul lor

Au fost convocaţi şefii de la filiale locale dar şi edili PSD care merg încrezători în schimbare. Comunitatea cu bune cu rele vine pe primul loc, iar un edil are multe probleme de rezolvat, bani puţini la dispoziţie şi niciodată sufficient timp să le rezolve, dar este dator să lupte pentru soluţii. „Mergem cu toţii cu dorinţa ca domnul Victor Ponta care este deputat de Gorj şi candidează la funcţia de preşedinte al României să câştige acest mandat.Ar fi o onoare pentru toţi oamenii politici şi pentru cetăţeni ca un deputat de Gorj să câştige alegerile”, a declarat Dumitru Hanu, primar Motru. „Avem speranţe, este normal, trăim cu speranţa, acum să vedem ce va fi. In campanie contează cel mai mult mobilizarea”, a subliniat Vasile Pârvulescu, primar Stăneşti. Evenimentul va avea loc pe Arena Naţională, sâmbătă, şi se aşteaptă o participare a peste 50 de mii social democraţi din intreaga ţară.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -