Acasa / Headlines / Previziunile lui Morega: La europarlamentare PSD va câștiga 14-15 locuri

Previziunile lui Morega: La europarlamentare PSD va câștiga 14-15 locuri

Președintele Institutului de Analize și Investigații Publice și Politice, Dan Morega face o radiografie a politicii din Gorj. În opinia fostului deputat partidele mari pierd teren în detrimentul celor nou înființate. La Gorj situația este clară, deși vitregit de certurile interne, PSD va ieși învingător în lupta de la europarlamentare.

Principalele forțe politice din Gorj pierd teren din cauza neimplicării. Dan Ilie Morega susține că se vede lipsa unui șef în prin procentele pierdute în rândul alegătorilor.„La europarlamentare va câștiga PSD 14-15 locuri, PNL-9 locuri și alte 7-8 locuri se vor împărți între USR, Pro România și partidul lui Cioloș. PSD-ul este nu numai în județ ci și la nivel național în degringoladă și un haos total. Ei în loc să meargă în județ, să stea de vorbă cu membrii de partid, să ia măsuri, să-și consolideze organizațiile, ei cheamă membrii la centru care ori vin ori nu vin. PNL-ul este în aceiași situația cu PSD-ul pentru că Dan Vîlceanu nu are timp să ocupe de județ fiind vicepreședinte la nivel național iar cei din județ nu au credibilitatea necesară să-și reformeze organizațiile în teritoriu. Pro România are rezultate bunișoare. Avea 6% în urmă cu 3 luni de zile”, a declarat președintele Institutului de Analize și Investigații Publice și Politice.

ALDE în progres

ALDE este unul din partidele care face pași importanți înainte de alegeri. La Gorj noul șef a prins curaj după ce liderii din PSD i-au permis acest lucru. „Partidul care acționează cu consistență este ALDE și Ioradche se ocupă de el. Partea proastă e că nu respectă protocolul cu PSD și în consiliile locale se votează cum vrea Iordache. Unii primari PSD au spus că vor trece la ALDE. Cine are curajul de la nivelul județului din PSD să-i atragă atenția lui Ioradche și să vorbească mai dur”, a mai declarat Morega.

2 comentarii

  1. Hauoleu Baba Homida, da multe mai stii.Mai Mos Tagarta ce_ti tarai basinile pe langa Hotel Gorj , chiar si la 30 de ani de cand te fugareau angajatii de la cooperatie , de cand furai ouale taranilor de sub closca la achizitii , chiar crezi ca ne mai poti pacali? Fugi mai tzarane de Pades , tractorist la IFET, si plimbati la pensie nepotii prin parc , daca ai , ca te a lasat si nevasta de bun ce ai fost.

  2. Casandra asta a ajuns si analist politic?

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*