Primarul PSD de la Târgu Cărbunești își dorește un viceprimar de la PNL. „Punem pe primul loc interesul oamenilor“

0
324
Dănuț Birău

Primarul orașului Târgu Cărbunești, Dănuț Birău, de la PSD, își dorește să-l aibă viceprimar pe Cosmin Brujan, de la PNL, cu toate că sociali-democrații au chiar majoritate absolută Consiliul Local. Cei doi au mai colaborat și în mandatul trecut.

Gospodarul șef al localității spune că propunerea pe care a făcută este în beneficiul comunității: „În urma alegerilor, PSD a obţinut un scor fluviu la Târgu Cărbuneşti. Eu am obţinut aproape 68%, lista consilierilor locali, 57%. În urma validării mandatelor, PSD are 10 mandate, PNL – 2, PMP -2 şi PP-USL, încă un mandat. Avem o majoritate absolută de două treimi şi putem trece absolut orice proiect, dar gândindu-mă la viitor, la anii ce vor urma, la faptul că s-ar putea să fiu tot în opoziţie faţă de partidul care se află la guvernare, trebuie să lăsăm la o parte acele orgolii personale şi interese de partid sau de grup şi să încercăm să punem pe primul loc interesul oamenilor şi al comunităţii pe care o reprezentăm şi a oamenilor care ne-au votat. De aceea, la Târgu Cărbuneşti sper să putem continua în aceeaşi echipă cu primar PSD şi viceprimar PNL, pentru a putea să ne continuăm proiectele începute, care se află în derulare în diverse stadii şi să dezvoltăm alte proiecte noi, să accesăm noi fonduri care să ducă la dezvoltarea localităţii noastre“ a spus primarul Dănuț Birău la Impact Tv.

„Este foarte important să ai oameni care să te poată ajuta“

Primarul Dănuţ Birău se gândește că ester posibil ca viitorul guvern să fie format de un alt partid și atunci are nevoie de un  om pentru a merge la București în vederea obținerii de finanțare: „În atragerea investiţiilor guvernamentale cred că este foarte important să ai oameni care să te poată ajuta să nu ţi se pună piedici atunci când încerci să realizezi aceste investiţii“.

Primarul mai spune că aleșii locali de la PSD nu s-au supărat în urma propunerii pe care făcut-o: „Suntem o echipă sudată şi care a plecat la drum în urmă cu zece ani şi sunt oameni care au înţeles că am venit să facem treabă şi nu că sunt unii mai zmei decât alţii şi că dorim să obţinem anumite funcţii“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here