10.4 C
Târgu Jiu
duminică, aprilie 11, 2021
AcasăHeadlinesPrimele contre PSD-ALDE din alegerile parțiale

Primele contre PSD-ALDE din alegerile parțiale

Începe scandalul dintre PSD și ALDE. Deși sunt în alianță, cele două formațiuni politice lasă deoparte înțelegerile de la centru atunci când vine vorba de lupta pentru primăria Telești și caută cea mai bună ocazie pentru a-și descalifica rivalii. Politicienii au uitat rapid îndemnul la o campanie curată și, la fel ca în precedentele întreceri electorale, au început să arunce vorbe de duh la adresa adversarilor.

Candidatul ALDE a fost pus la zid de social-democrații gorjeni, care susțin că Nicolae Cristi Mischie nu este un mare cunoscător într-ale administrației publice locale. Fostul primar, Romulus Bîldea, îi amintește candidatului din partidul aliat că el a fost cel care i-a întocmit dosarul în campania trecută și îi știe nivelul de cunoștințe acumulate. „Chiar eu i-am făcut dosarul. L-am sfătuit să candideze pentru că nu voia, fiind în alianță, la rugămintea domnului Dian Popescu, să aibă și ei un consilier în alianță, că așa e frumos, să aibă și ei un om. Acum îi transmit domnului Mischie că încă nu a venit vremea să devină primar. Mai are timp să învețe. Încă nu a învățat suficientă administrație, nu e prea copt. Mai are de învățat”.

ALDE, doar 150 de voturi la Telești

Social-democrații de la Telești se laudă că știu potențialul oamenilor susținuți de Dian Popescu, iar diferența uriașă de voturi din ultimele alegeri spune totul. „Au luat la alegerile trecute 130 de voturi, acum o să ia 150. Au mai crescut, însă puțin, insuficient să câștige o primărie ca Teleștiul. Domnul Dian știe ce înseamnă Telești, pentru că a primit sprijinul necesar când era candidatul USL-ului. Noi am avut 1710 de voturi. În plus, din 2016 am realizat, nu am decăzut, diferența între noi și restul va fi mare. Spun că vor să continue proiectele începute, dar care proiecte? Cele începute de noi! Asta e situația”, declarat fostul primar, Romulus Bîldea, cel trimis acasă de oficialii ANI pentru incompatibilitate. Alegerile parțiale din Telești sunt programate pentru data de 5 noiembrie.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -