17.1 C
Târgu Jiu
miercuri, iulie 8, 2020
Acasă Headlines Primele reacții ale unor primari liberali, după ce Mihai Paraschiv vrea șefia...

Primele reacții ale unor primari liberali, după ce Mihai Paraschiv vrea șefia PNL!

Mihai ParaschivLiberalul Mihai Paraschiv a anunțat că și-a depus candidatura pentru funcția de președinte al Partidului Național Liberal, filiala Gorj. Acesta este contracandidatul lui Nicu State și Dan Vîlceanu, actualul șef al organizației politice. În urma deciziei acestuia, primarii s-au împărțit în tabere.

Consilierul local Mihai Paraschiv a candidat și pentru funcția de prim vicepreședinte la PNL Târgu Jiu, însă a pierdut. De această dată, vrea șefia organizației PNL Gorj. „Mi-am depus candidatura pentru postul de președinte al filialei Gorj a Partidului Național Liberal. Consider că decizia politică trebuie luată în cadrul Biroului Politic Județean, unde opiniile primarilor sunt extrem de importante, aceștia fiind interfața partidului cu alegătorii. Deciziile politice au fost luate în ultimii 2 ani doar de către Dan Vîlceanu și apropiații obedienți ai acestuia, rezultatul acestor decizii văzându-l cu toții în scorul obținut de PNL în Gorj”, a scris Mihai Paraschiv pe pagina sa de Facebook.

Reacții au apărut deja și din partea unor primari liberali. „Fiecare pleacă cu șanse egale în această competiție, este un partid liberal care dă dovadă că există democrație în interiorul partidului și acesta este un lucru foarte bun pentru că sunt mai mulți competitori pe diferite funcții și vor trece prin votul delegațiilor de la conferința județeană și fiecare vor lua voturi după cum le dictează votanților conștiința. Dacă va câștiga unul sau altul, vedem la final”, a declarat liberalul Dumitru Vulpe, primarul comunei Câlnic.

Liberalul Ștefan Blideanu susține că a aflat din presă despre intenția consilierului Mihai Paraschiv. „Nu am discutat cu domnul Paraschiv, nu ne-a contactat de nici un fel. Noi, ca organizație, înclinăm spre domnul Vîlceanu. Nu am discutat cu domnul Paraschiv niciodată, așa că am văzut câte ceva din presă, deci încă nu am luat legătura. Cel mai probabil o să mergem pe domnul Vîlceanu”, a precizat liberalul Ștefan Blideanu, primarul din Stănești.

Constantin Bobaru vede de bun augur competiția pentru șefia PNL. „O astfel de candidatură a colegului Mihai Paraschiv sau a oricărui altul nu poate fi decât de bun augur în interiorul unui partid politic pentru că se creează o competiție, competiție din care liberalii au de ales. Lucrul acesta pe mine mă bucură și, cu siguranță, bucură pe toată lumea. Cred că și pe Dan Vîlceanu ar trebui să îl bucure o astfel de candidatură pentru că atunci când ai competiție și câștigi poți să spui că într-adevăr ai câștigat un duel și ai o credibilitate mult mai mare decât dacă o să concurezi de unul singur. Cu siguranță, colegul meu Mihai Paraschiv și-a făcut o evaluare și am convingerea că va avea susținere din partea colegilor”, a spus Constantin Bobaru, primar la Bumbești Jiu.

În momentul de față, în cursa pentru șefia PNL Gorj s-au înscris Dan Vîlceanu, Nicu State și Mihai Paraschiv. Alegerile vor avea loc pe 8 aprilie.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

BREAKING NEWS! Cristinel Rujan a demisionat din funcția de prefect

Cristinel Rujan, prefectul județului Gorj, a anunțat în direct la Radio Impact, în emisiunea ”Gorjul la Raport”, că demisionază din funcție ca urmare a...

Femeie de etnie romă diagnosticată cu COVID-19, decedată în spitalul din Târgu Cărbunești

O femeie de etnie romă din cartierul Obreja, din municipiul Târgu Jiu, diagnosticată cu COVID-19, a decedat, luni seara, în Spitalul de Urgență Târgu...

Vezi în ce partid s-a în scris Adrian Tudor!

Fostul viceprimar PSD Adrian Tudor nu renunță la politică. Alesul s-a înscris în Partidul Verde al cărui lider este actorul Florin Călinescu. Tudor va...

Spitalele din Gorj sunt pline cu pacienți cu COVID-19. În spitalul din Târgu Jiu nu mai este niciun pat liber

În cele două spitale din Gorj în care sunt tratați pacienți infectați cu noul coronavirus numărul celor care sunt internați a ajuns la cel...

Comentarii recente

Nu puteți copia conținutul acestei pagini