10.4 C
Târgu Jiu
duminică, aprilie 11, 2021
AcasăHeadlinesPSD-ALDE, fronturi diferite de luptă la alegerile de la Telești

PSD-ALDE, fronturi diferite de luptă la alegerile de la Telești

La Gorj, alianța politică PSD-ALDE funcționează, din nou, doar pe hârtie și la nivelul declarațiilor date în sediul de partid. Atunci când vine vorba însă de alegeri, cele două formațiuni politice intră în competiția electorală cu candidat propriu. Un nou episod de acest fel va ave loc la Telești, unde sunt programate alegeri parțiale.

Liderii ALDE și PSD susțin sus și tare că alianța merge ca unsă în Gorj, dar cu toate acestea își pun oamenii să se dueleze între ei în competițiile electorale. După Drăguțești și Târgu Jiu, a venit rândul localității Telești pentru un astfel de duel politic. Acolo, PSD-ul îl susține pe primarul interimar Ion Mischie, iar ALDE pe consilierul local Cristian Mischie. Social-democratul nu se teme de o confuzie în rândul electoratului. „Suntem rude, dar nu apropiate. Suntem mulți Mischie în Telești. Este vorba de consilierul local Cristian Mischie, care a fost ajutat de către noi, cei de la PSD. Văd că acum ne este contracandidat. E decizia celor de la ALDE. Eu cred că nu au nicio șansă, dar știți cum e, legea permite oricui să candideze. Alianța ALDE-PSD funcționează la Telești, dar noi nu am avea nevoie de el, pentru că avem 8 consilieri din 11”, spune primarul Ion Mischie.

Vicele ALDE Gorj, Ninel Muja, spune că directivele în acest sens au venit chiar de la București. „ALDE Gorj va avea candidat la alegerile parțiale de la Telești. Acolo avem un singur consilier local. La Gorj, alianța cu PSD funcționează, dar, după cum știți, am avut candidat și la alegerile de la Drăguțești și la Târgu Jiu. Este o analiză făcută la chiar la nivel de București și vom avea candidat. Suntem în alianță, nu suntem același partid ca să avem un singur candidat”.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -