Acasa / Politic / Reacțiile aleșilor târgujieni cu privire la o nouă majoritate în CL! Lădaru: „Romanescu are un comportament de trădător ordinar”
Universitatea Constantin Brancusi Targu Jiu - Admitere 2018

Reacțiile aleșilor târgujieni cu privire la o nouă majoritate în CL! Lădaru: „Romanescu are un comportament de trădător ordinar”

Aleșii târgujieni au sărit ca arși când au aflat că primarul Marcel Romanescu negociază o nouă majoritate politică în Consiliul Local. Cel mai vehement a fost consilierul local ALDE Eduard Lădaru, care l-a acuzat pe edilul liberal că are un comportament de trădător și își urmărește doar propriul interes. Nici cei doi viceprimari de la PSD nu au rămas indiferenți la vestea că ar putea să își piardă funcțiile în urma unor astfel de jocuri politice.

Vestea că Marcel Romanescu negociază o nouă majoritate politică la Târgu Jiu chiar cu liderii ALDE și PSRO, Călin Popescu Tăriceanu și Mircea Geoană, a căzut ca un trăsnet pentru politicienii locali, iar reacțiile au fost împărțite. Cel mai supărat s-a arătat Eduard Lădaru, care, deși conduce filiala ALDE Târgu Jiu, nu a aflat despre astfel de discuții. „Marcel Romanescu are un comportament de trădător ordinar. S-a dus cu milogeala la un lider politic central. Pe Marcel Romanescu nu îl interesează decât să își umple buzunarele cu bani, atât el, cât și familia sa și atâta tot. Nimic altceva. Nu face nimic în calitate de primar, își bate joc în toate ședințele de consiliu local cu proiectele pe care le inițiază, nu are o agendă după care să funcționeze, câinii și caii mișună în continuare pe străzi. Nu a făcut absolut nimic la primărie, dar el se duce să organizeze alte partide politice. Pe mine nu mă ține o funcție, spre deosebire de Marcel Romanescu care este vai de capul lui și are doar titulatura de primar”, a fost reacția lui Lădaru.

„Noi nu vorbim despre negocierile pe care le avem”

De cealaltă parte, viceprimarul PSD Adrian Tudor este convins că întâlnirea cu care se laudă Romanescu nici nu a avut loc și exclude varianta să fie debarcat din funcție. Tudor dă de înțeles că și PSD are propriile înțelegeri ascunse. „Petarde din astea de fum aruncate în spațiul public nu fac bine nimănui și nu sperie pe nimeni. Noi nu ieșim să vorbim despre negocierile pe care le avem sau pe care le-am încheiat. Vă pot spune că nu au fost acolo discuții legate de majoritatea în Consiliul Local”.

„Se poartă discuții despre astfel de schimbări”

Președinte al PSD Târgu Jiu, dar și viceprimar, Aurel Popescu spune că știe ce negocieri se poartă pe scena politică, având în vedere că să anunță o perioadă cu încărcătură electorală, însă crede că o nouă majoritate politică în Consiliul Local este, deocamdată, doar o speculație. „Știu și eu că se poartă discuții în mediul politic despre astfel de schimbări. Este încă o dovadă că în PNL se întâmplă lucruri ciudate. Și domnul primar Romanescu, ca și ceilalți, cu siguranță se gândește la anii care urmează, 2019-2020, pentru că vor fi ani destul de disputați pentru organizațiile politice. Nu știu nimic de mișcări vizavi de negocierile din Consiliul Local. Eu știu că avem niște negocieri făcute și că oamenii cu care am purtat negocierile și-au respectat promisiunile. Nu este cazul să venim cu speculații”, a declarat Aurel Popescu.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*