Acasa / Headlines / Revelion pe “culori”

Revelion pe “culori”

Cu un an 2010 mai greu din punct de vedere financiar, politicienii au renunţat la concediile de sfârşit de an petrecute în staţiunile din afara judeţului şi au optat pentru o noapte de Revelion cât mai economă. În grupuri, cuplaţi pe apartenţa politică sau nu, aleşii au optat, în general, să „împuşte„ anul 2010 alături de prieteni la restaurant. Astfel, Călinoiu şi Cârciumaru vor face un Revelion „roşu” alături de mai mulţi membrii de partid în timp ce PNL-iştii Dian Popescu şi Matei Nădrag vor vedea, împreună, „galben în faţa ochilor”, în noaptea dintre ani.

Cei mai uniţi se dovedesc a fi social democraţii gorjeni, nu toţi ci doar cei care ocupă funcţii de conducere la nivelul filialei PSD Gorj. După ce vor fi alături de târgujieni în Piaţa Prefecturii, mai marii judeţului se vor îndrepta spre restaurantul de pe Insuliţă unde vor petrece trecerea dintre ani. Alături de preşedintele Ion Călinoiu, de primarul Florin Cârciumaru, petrecerii i se vor mai alătura Andrei Maioreanu şi deputatul Vasile Popeangă. Cât despre vicepreşedintele PSD, Puiu Diaconescu, acesta nu s-a decis încă, având două variante la dispoziţie. Acesta trebuie să aleagă între a fi alături de colegii din organizaţie sau a petrece noaptea de Revelion la un cunoscut restaurant de pe Centură. Senatorul Toni Mihail Greblă este hotărât să petreacă ultimile zile din 2010 alături de familie, pe meleagurile Turciei, chiar la Instanbul. Liberalii nu s-au lăsat nici ei mai prejos. Uniţi în cadrul echipei noi formate în organizaţia liberală, liderul Dian Popescu va petrece noaptea dintre ani alături de prieteni, din grup făcând parte şi preşedintele Organizaţiei PNL Târgu-Jiu, Matei Nădrag, şi familia acestuia. Vicepreşedintele Gheorghe Orzan a preferat ca, în acest an, să aibă parte de o noapte de Revelion petrecută într-o atmosferă romantică alături de soţie, iar purtătorul de cuvânt al PNL, Virgil Drăguşin, va împuşca anul de la 1700 metri altitudine, din Staţiunea Rânca. În ceea ce o priveşte pe lidera femeilor liberale, Mădălina Ciolocoi, aceasta a părăsit deja judeţul pentru a fi alături de socri, tocmai la Orăştie. Petrecere şi distracţie va fi şi în rândul democrat liberalilor, locaţia aleasă de aceştia fiind restaurantele, sânul familiei sau casele prietenilor. Preşedintele Ion Ruşeţ va avea ca musafiri finii şi prietenii, cu care va petrece intrarea în 2011 atât în centrul Municipiului Motru cât şi la binecunoscutul restaurant din oraş. Deputatul Severus Militaru s-a hotărât încă de ieri când, părăsind judeţul, s-a îndreptat cu familia către Baia Mare unde, alături de prieteni, va trece în noul an. Alături de familie, în noaptea de Revelion, va fi şi directorul general al Complexului Rovinari, Tiberiu Trotea, lucru valabil şi pentru liderul conservator Ilie Petrescu. Chiar dacă o parte din politicieni nu petrec trecerea în 2011 alături de colegii din partid, cert este un singur lucru –acela că, în primele zile ale noului an, nu vor rata o întâlnire pentru a ciocni o cupă de şampanie.

4 comentarii

 1. SA VA FIE RUSINE CU ARTICOLUL VOSTRU, CE LUMEA CARE MERGE PE INSULITA ESTE ROSIE NUMAIPOATE MEGE LUEA LA UN RESTAURANT CA VOI PUNETI

  CULOAREA POLITICA, NU VA E RUSINE DE SARBATORI CE VOIUTETI DUMNEZEU.

 2. Nu vă place să staţi la cozi ca să cotizaţi la nen’tu Boc?
  E rău că vă mor copiii în spitale?
  Vă ofticaţi că aţi ajuns să crăpaţi cu zile?
  Vă arde stomacul de foame?
  Aţi descoperit că munciţi ca nişte d.obitoci, pe nimica toată?
  Vi s-a dus s.ulii pensia pentru care aţi crezut că aţi trudit o viaţă?
  V-aţi DARAMAT maşina prin gropile patriei?
  Vi s-a acrit să fiţi jumuliţi ca nişte găini tâmpite de către un stat parazit şi ticălos?
  Vă simţiţi umiliţi de către jigodiile care conduc ţara?
  Vă pute duhoarea care s-a întins peste ţară?
  V-aţi săturat să daţi şpagă pentru orice rahat?
  În acest caz, băi b..lor… măi, v..lor… de ce —–i-aţi votat ? Posteriorul cu care gândiţi nu reuşeşte să determine legătura dintre votul vostru şi c…ul în care vă zbateţi? Pixelul nu mai e albastru? Nu vă mai bucură să-l pupaţi în f… pe tatar şi suita? Hai, sictir! Marş şi să nu vă mai aud văitându-vă!A,mai aveţi o soluţie,s….i-vă!

  -Voi ceilalţi, prieteni, acceptaţi realitatea. Avem de plătit pentru privilegiul de a fi contemporani şi concetăţeni cu nişte boi. Şi nişte vaci.

  • Dar pe cine dracu vroiai sa votam ma, daca era altii crezi ca era mai bine, poate mai rau ca dadeau vina pe Pdl-isti ca i-a lasat cu datorii, toti sunt niste HOTI, cand stai in cu stampila in mana si cu buleinul de vot stai si te gandesti ,,PE CINE SA ALEG SA MA FURE SI SA MA UMILEASCA IN URMATORII ANI????!!!!!!!!!!!! "

 3. se spune si scrie ISTANBUL. Daca ai 4 clase macar de curioasa sa te uiti pe goagl

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*