Acasa / Politic / Romanescu: Sunt în primul rând primar și apoi membru de partid

Romanescu: Sunt în primul rând primar și apoi membru de partid

Echipa liberală de la Gorj ar face bine să nu mizeze pe sprijinul președintelui de la municipiu în campania de la europarlamentare. Marcel Romanescu a declarat că preferă ca la acest sufragiu să participe ca și organizator prin prisma funcției deținute. “Sunt în primul rând primar și apoi membru de partid”, a declarat politicianul.

După ce doleanța de a avea un gorjean pe lista pentru alegerile europarlamentare nu i-a fost rezolvată, Marcel Romanescu refuză să se implice în campania electorală din luna mai. Nu o spune cu toată gura însă recunoaște că în această ipostază mizează pe funcția publică și nu cea politică. „Sunt primarul Municipiului Târgu Jiu și trebuie să asigur condițiile cele mai bune aceste alegeri și voi face tot ce depinde de mine ca la Târgu Jiu să nu există probleme. Mă voi ocupa de partea de organizare din calitatea de primar. Sunt în primul rând primar și apoi membru de partid”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

4 comentarii

  1. Vai, aceste cuvinte ne doare. Atatea calitati inalte si atata jertfa intr un corp asa maruntel,… Macar compenseaza fruntea de eminesc expandat. Ai zice ca indemnul Sus fruntea e redundant la domnia sa.

  2. Bravo Marcelino ! Asa a zis si Lucretiu Patrascanu si stii ce a urmat…

  3. Popescu Victor

    Parc ai fi istoricul Gheorghe Nichifor,dar otusi red ca esti unul din tradatorii partidului,oameni fara caracter care va e ciuda ca acest om a invins PSd singur,nu ca Grivei care A TRADAT SINGUR!!!

    • Grivei a tradat PNL ul in favoarea PSDului iar ulterior a aparut si pretul respectiv recompensa tradarii , nepotul sau Dan Vilceanu presedintele Organizatiei de Tineret a PSD a fost numit presedinte al PDL respectiv PNL .

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*