6.8 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 21, 2021
AcasăPoliticRuşeţ şi Vlaicu, absolvenţi ai Colegiului Naţional de Apărare

Ruşeţ şi Vlaicu, absolvenţi ai Colegiului Naţional de Apărare

Preşedintele PDL, Ion Ruşeţ, împreună cu fostul lider al UNPR Gorj, Marius Vlaicu, sunt cei doi politicieni care mâine vor absolvi cursurile Colegiului Naţional de Apărare. Contactat telefonic, Vlaicu a declarat că şi-a luat concediu pentru a putea finaliza aceste cursuri, pe care şi le-a dorit foarte mult.

„Mi-am dorit mult să pot face aceste cursuri de înalt nivel. Aici, la Colegiul Naţional de Apărare, atât eu cât şi domnul Ruşeţ avem posibilitatea să ne întâlnim, dar şi să avem ca lectori personalităţi importante ale vieţii politice. Mi s-au predat lucruri interesante şi sper să îmi fie de folos în cariera profesională şi cea politică”, a mai declarat fostul lider al UNPR Gorj pentru „Impact în Gorj”. Cursurile Colegiului Naţional de Apărare sunt de înalt nivel, postuniversitare, împărţite pe trei module, după cum a mai declarat Marius Vlaicu. În prezent, Colegiul Naţional de Apărare se afla sub directa coordonare a Ministerului Apărării, minister condus de nimeni altul decât şeful UNPR Gabriel Oprea.

Dian Popescu: „Am absolvit în 2004”

În prezent, la nivelul judeţului Gorj puţini sunt politicienii care au terminat cursurile Colegiului Naţional de Apărare. Printre aceştia se numără liderul PNL Gorj, Dian Popescu şi rectorul UCB Adrian Gorun. „Este o şcoală la care întâlnim persoane din toate structurile statului, de la armată, la politicieni. Se studiază probleme de siguranţă naţională şi securitate. Eu am terminat aceste cursuri în 2004”, a mai precizat Dian Popescu.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -