PSD s-a rupt !!!

0
14

Bomba din PSD Gorj a explodat! Ieri, mai mulţi primari şi lideri de organizaţii s-au prezentat la sediul partidului pentru a-i cere explicaţii primarului Florin Cârciumaru în ceea ce priveşte modificările aduse la lista iniţială pentru alegerile parlamentare. La întâlnirea primarilor social democraţi a fost prezent şi Ion Călinoiu care a declarat că este dezamăgit de această situaţie.

psd-1

psd-6psd-3

 

Mesajul preşedintelui PSD Gorj a fost de menținere a unității pentru a nu da satisfacție celorlalte partide politice: „Sunt sigur că va fi aceeași unitate şi că primarii vor face campanie pentru că s-au convins, în urma discuţiilor, că atât eu cât şi domnul Călinoiu am făcut tot ceea ce a depins de noi ca organizaţia de la centru să respecte voinţa votului dat de organizaţie”. Florin Cârciumaru a încercat să detensioneze situaţia de la sediul partidului, când mai mulţi primari, la îndemnul edilului de la Bustuchin, Ion Ciocea, au venit să-i ceară explicaţii asupra listei pentru parlamentare, însă aceştia nu au renunţat să meargă la Bucureşti pentru a purta discuţii cu liderul PSD, Liviu Dragnea. Cinci reprezentanţi ai primarilor au mers la Bucureşti, dar nu au reuşit să stea la discuţii cu preşedintele Liviu Dragnea. Acesta le-a transmis că nu se mai poate reveni asupra listei, asa ca, s-au intors cum au venit.

Candidează la Senat

După discuţiile aprinse de la partid, Ion Ciocea şi-a schimbat atitudinea faţă de Florin Cârciumaru, dar a declarat că se va regăsi pe lista unui alt partid, ori independent in lupta pentru Parlament.

Călinoiu, independent la Camera Deputatilor

Scos din cursa pentru parlamentare de PSD, Ion Călinoiu s-a resemnat şi a anunţat că va candida independent la Camera Deputaţilor, avându-l contracandidat pe Victor Ponta. „Primarii mă susțin şi eu decis să strângă semnături pentru mine, așa că, dacă va fi cazul, voi candida independent cu sprijinul lor”, a spus Ion Călinoiu.

Listele depuse de la prânz !!!

In cele din urma, listele stabilite de conducerea centrală a partidului au rămas la fel, acestea fiind depuse fara mediatizare si fara prezenta candidatilor la ora 11.30!!! Astfel, la Senat, pe primul loc este Florin Cârciumaru, urmat de Claudiu Manta şi Andrei Maioreanu, iar la Camera Deputaţilor, Victor Ponta deschide lista, pe locul al doilea este Mihai Weber, pe locul trei Alin Văcaru, Elvira Şarapatin, pe locul 4 şi Bebe Ionică pe locul 5.

lista-psd

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here