Se creează precedent! Liberalul Ion Ianăşi se întoarce la primărie, prefectura, luată prin surprindere!

0
51

ion-ianasiwebLiberalul Ion Ianăşi revine în funcţia de primar al comunei gorjene Vladimir, funcţie pe care a dobândit-o la alegerile din luna iunie a acestui an. Asta, după ce vineri, o instanţă a Tribunalului Gorj a anulat ordinul prin care prefectura îi încetase mandatul.

Şi reprezentanţii Instituţiei Prefectului Gorj sunt uimiţi de decizia instanţei şi aşteaptă motivarea justiţiei. Cert este că hotărârea este definitivă şi irevocabilă. „Este interesant. Suntem foarte curioşi să vedem motivaţia instanţei. Probabil au luat în calcul că a fost o infracţiune la legea circulaţiei şi nu a fost din culpă. Se creează un precedent. Este drept că domnul Ianăşi revine primar şi îi dorim mult succes”, a declarat Sorin Arjoca, supbrefectul judeţului Gorj.

Moşoiu mai aşteaptă

În ceea ce îl priveşte pe edilul suspendat al comunei Drăguţeşti, Vasile Moşoiu, tot din cauza problemelor cu legea, subprefectul Arjoca spune că: „urmează ca instanţa să stabilească. Noi ne-am făcut datoria. Aplicăm legea, echilibraţi”. Ion Ianăşi a rămas fără mandat imediat după alegerile din iunie, din cauza unei condamnări cu suspendare suferite în trecut, după un accident de circulaţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here