Acasa / Headlines / Sfaturile lui Ionel Manțog pentru Dan Vîlceanu! „Oamenii care nu luptă, trebuie dați afară din PNL”

Sfaturile lui Ionel Manțog pentru Dan Vîlceanu! „Oamenii care nu luptă, trebuie dați afară din PNL”

Fostul lider PDL Gorj iese în spațiul public, după o lungă perioadă de repaus, pentru a comenta situația actuală a foștilor colegi de partid, deveniți între timp peneliști. Ionel Manțog îi avertizează pe liberalii gorjeni că au luat-o pe un drum greșit, care îi va duce la pierderea identității politice. Manțog îi cere lui Dan Vîlceanu să aplice măsuri drastice în cazul celor ce ies din linia partidului.

Declarațiile fostului lider politic vin în contextul în care PNL Gorj s-a transformat, în ultima perioadă, într-o sală de confesiuni, unde foștii lideri dezvăluie amănunte picante care au stat la baza unor înțelegeri și jocuri politice. Ionel Manțog crede că aceste adevăruri vor avea efecte negative asupra organizației județene a PNL Gorj, care pare scăpată de sub controlul președintelui Dan Vîlceanu.

„PNL-ul se subțiază”

„Dezvăluirile nu influențează cu nimic viața prezentă a partidelor, ci doar statutul PNL-ului. Cred că PNL-ul se subțiază atât ca număr, cât și din punct de vedere al performanțelor individuale ale membrilor din conducere. Probleme este că PNL trebuie să-și stabilească un set de valori și toți oamenii care nu luptă și nu recunosc acest set de valori trebuie să plece din partid sau, dacă nu plecă, trebuie dați afară. O cultură organizațională a unui partid ar trebui să fie centrată pe nespălatul rufelor în public”, a declaratul fostul președinte al PDL Gorj, Ionel Manțog.

Un comentariu

  1. Pai ar insemna sa i dea pe toti afara nea’ Ionele . Ar trebui sa se dea afara Valceanu si pe el insusi .Si pe unchisoru’ Grivei , cel mai tradator dintre tradatori .

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*