Sindicaliștii din CEO și Dan Ilie Morega îl vor pe Luis Popa prefect de Gorj!

1
15

Luis PopaDiscuțiile privind numirea unui nou prefect în perioada următoare au iscat un val de reacții în rândul sindicaliștilor din județul Gorj. Liderii de sindicat din cadrul Complexului Energetic Oltenia militează pentru numirea social democratului Luis Ionuț Popa ca reprezentant al guvernului în teritoriu. Tânărul director de la Polaris este susținut chiar și de Dan Ilie Morega, preşedintele Institutului de Analize şi Investigaţii Publice şi Politice. Cel din urmă este convins că Popa este pregătit să ajungă în locul lui Gheorghe Paraschivu.

Sindicalistul Iulian Păuna vede oportună această schimbare, susţinând că tânărul social democrat ar putea veni cu un suflu nou în ceea ce priveşte dezvoltarea judeţului. „Este un om de perspectivă, un bun gospodar, un om cu iniţiativă. Cred că a venit momentul să lăsăm tineretul să gândească mult mai bine pentru perspectivele comunităţii noastre. Am urmărit activitatea dânsului la firma la care activează şi din acest motiv pot spune că are toată susţinerea din partea mea, mai ales că este un om integru şi cu o viziune mult mai amplă faţă de mai toţi conducătorii judeţului, mă refer aici şi la parlamentarii de Gorj, care nu au contribuit cu nimic pentru dezvoltarea acestui judeţ. Din punctul meu de vedere, merită să fie susţinut pentru funcţia de prefect”, a declarat Iulian Păuna, lider de sindicat.

Sindicaliştii, nemulţumiţi de activitatea prefecţilor

cretanAcelaşi punct de vedere îl are şi Constantin Creţan, care speră ca viitorul prefect să vină cu soluţii în special pentru rezolvarea problemelor din CEO. „Luis Popa este un tânăr foarte valoros şi care ar merita să ocupe o asemenea funcţie. În acelaşi timp, ca şi gorjean, vă spun că aceste funcţii nu trebuie să le ocupe oameni care au probleme de integritate sau care de-a lungul anilor au fost incompatibili, fiind prin alte afaceri sau pe la Pandurii. Luis Popa este un tânăr care promite şi ar putea să schimbe multe în judeţul Gorj. Soarta judeţului s-ar schimba având un reprezentant al Guvernului de valoare în teritoriu. De-a lungul anilor, au fost prefecţi foarte slabi. Eu am fost total nemulţumit de activitatea unora dintre ei, mai ales că niciunul dintre ei, dar nici parlamentarii de Gorj, nu au ajutat de nicio culoare Complexul Energetic Oltenia, să rezolvăm problemele de rectificare bugetară, când minerii aveau probleme şi avem şi în momentul de faţă”, a spus Constantin Creţan.

„Cunoaşte problemele de administraţie ale judeţului”

moregaInclusiv Dan Ilie Morega, preşedintele Institutului de Analize şi Investigaţii Publice şi Politice, este convins că Luis Popa este cea mai bună alegere pentru Prefectura Gorj. Acesta este de părere că experienţa în mediul privat îl va ajuta pe social democrat în gestionarea problemelor administrative. Este într-o interacţiune directă cu administraţia municipiului Târgu-Jiu şi cunoaşte problemele de administraţie având în vedere funcţia de manager pe care o ocupă la Polaris. Este tânăr şi atât cât ştiu, se bucură de notorietate, este apreciat de foarte multă lume. Este un om inteligent şi asta pot să confirm pentru că am fost Decan al Facultăţii de Ştiinţe Economice, unde l-am avut student şi unde l-am avut şi în Consiliul de Conducere al Facultăţii tocmai pentru capacitatea lui profesională. Este o soluţie pentru judeţul Gorj pentru că după cum ştiţi, Florescu a preferat să fie prieten cu Ponta decât să fie prefect”, a declarat Dan Ilie Morega.

Tânărul politician și-a exprimat deja dorința de a ocupa o funcție în administrația publică a județului Gorj, iar decizia numirii unui tânăr care este susținut tot mai mult în ultimul timp aparține Partidului Social Democrat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here