14.2 C
Târgu Jiu
duminică, aprilie 11, 2021
AcasăPoliticStart la campania electorală!

Start la campania electorală!

Vineri la miezul nopţii a început campania electorală pentru alegerile parlamentare parţiale pentru Colegiul 2 Senat. Primii care au lipit afişe au fost social-democraţii din partea cărora va candida ministrul delegat al Învăţământului Superior, Mihnea Costoiu.

Startul campaniei electorale pentru alegerile parţiale pentru Colegiul 2 Senat s-a dat vineri, la orele 00:00. Social-democraţii au fost prezenţi imediat după miezul nopţii în zona Paralela 45 unde au lipit afişe electorale. După ce a petrecut Ziua Europei în mijlocul studenţilor de la Universitatea „Constantin Brâncuşi Târgu-Jiu” Mihnea Costoiu, candidatul PSD pentru alegerile de pe Colegiul 2 Senat, a rămas la Târgu-Jiu pentru a da startul campaniei electorale şi s-a arătat extrem de optimist în ceea ce priveşte câştigarea alegerilor. „La 12 şi câteva minute sunt încrezător în primul rând în victorie şi sunt extrem de încărcat de responsabilitatea candidaturii şi de faptul că am promis oamenilor că voi fi în Gorj, un om pentru Gorj, un om implicat în viaţa oraşului, a judeţului şi acest lucru este cel mai important pentru mine. Sunt bucuros că alături de mine sunt colegii de partid, sunt tinerii care mă însoţesc de foarte mult timp în activitatea mea şi tinereţea lor şi forţa lor ete şi forţa mea şi va fi şi forţa Gorjului”, a declarat Mihnea Costoiu.

Printre cei care au fost alături de Mihnea Costoiu s-a aflat şi viceprimarul Municipiului Târgu-Jiu, Aurel Popescu, care a menţionat de ce merită Mihnea Costoiu voturile gorjenilor. „Este gorjean, este născut în Gorj, făcut şcoala în Gorj, cunoaşte Gorjul, cunoaşte problemele cu care se confruntă Gorjul, a ajutat Gorjul. De acolo de unde a ajuns graţie educaţiei pe care a primit-o aici a adus foarte multe avantaje Gorjului prin poziţia pe care a luat-o, prin alocaţiile şi prin banii pe care i-a direcţionat către Târgu-Jiu şi către Gorj. Suntem convinşi că nu va fi o campanie uşoară, campania va fi destul de dificilă, destul de disputată, dar suntem pregătiţi pentru o luptă dură pentru că ne dorim să câştigăm acest Colegiu”, a declarat Aurel Popescu, viceprimarul Municipiului Târgu-Jiu. De asemenea, printre social-democraţii veniţi să-l susţină pe candidatul PSD la alegerile pentru Senat s-a aflat şi consilierul premierului Victor Ponta, Corneliu Vişoianu, care a avut numai cuvinte de laudă la adresa ministrului gorjean. „Mihnea este un om deosebit, are o mulţime de calităţi pe care nu trebuie să vi le spun eu acum. Am mare încredere în el şi am încredere practic în această nouă clasă de politicieni. Este vorba de o tinereţe a gestului politic. Îl cunosc din actul guvernamental şi pot să spun că încrederea este un lucru care poate fi definit mai greu cu propriile noastre cuvinte. Este un om dinamic şi din discuţiile pe care le-am avut despre proiectele care sunt legate de Gorj, despre viitor, despre legătura directă pe care o are cu tinerii şi cu ceea ce înseamnă schimbarea generală de paradigmă nu numai în Gorj ci în România, care a pornit în esenţă de la Gorj, pentru că Gorjul a dat cel mai tânăr prim-ministru, pentru că Gorjul dă iată un tânăr senator şi pentru că avem convingerea că putem să renaştem speranţa”, a declarat Corneliu Vişoianu, consilierul lui Victor Ponta.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -