18.4 C
Târgu Jiu
marți, august 16, 2022
AcasăHeadlinesSurupăceanu, persoană "non-grata" în PSD Gorj

Surupăceanu, persoană „non-grata” în PSD Gorj

Ciocea se vrea deputat pe Colegiul lui Surupăceanu

Primarul social-democrat de la Bustuchin, Ion Ciocea, ar putea candida pe Colegiul 2 la alegerile parlamentare. Mugurel Surupăceanu, cel care este în prezent deputat pe acest colegiu, nu mai apare pe lista viitorilor candidaţi la alegerile parlamentare, susţin surse PSD. Ion Ciocea pare interesat să se înscrie în cursa pentru un fotoliu în Camera Deputaţilor, deşi acest lucru i-ar aduce mari nemulţumiri lui Surupăceanu. Primarii localităţilor din colegiul lui Surupăceanu sunt nemulţumiţi de lipsa de implicare a deputatului în rezolvarea problemelor sociale.

Ion Ciocea, primarul de la Bustuchin, se gândeşte să candideze la alegerile parlamentare din acest an. Este posibil ca edilul PSD să-şi lanseze candidatura pe Colegiul 2, unde a fost ales deputat, în 2008, colegul său de partid, Mugurel Surupăceanu. Decizia primarului Ion Ciocea nu este bătută, însă, în cuie. Legea privind comasarea alegerilor declarată neconstituţională ar putea fi retrimisă în Parlament de Coaliţia de guvernământ. Până când nu se va lua o decizie sigură în această privinţă, Ion Ciocea nu se grăbeşte cu declaraţii avansate. Acesta a precizat că va candida şi la primăria Bustuchin, în vară, dacă nu vor fi comasate alegerile locale cu cele parlamentare. „În 2008 am vrut eu şi atunci n-au vrut alţii, nu erau locuri. Acum se pare că vor alţii şi trebuie să mă hotărăsc. Dacă alegerile parlamentare vor fi comasate cu cele locale nu voi candida pentru Camera Deputaţilor. Dacă alegerile se vor desfăşurat separat, aşa cum a anunţat Curtea Constituţională, este posibil să candidez. Cert este că voi candida ca primar”, a declarat Ion Ciocea, primarul comunei Bustuchin. Acesta este considerat de politicienii gorjeni cel mai bun primar, cu cele mai mari realizări obţinute în timpul oricărui guvern. Dacă va candida în locul lui Mururel Surupăceanu, Ion Ciocea s-ar bucura de voturile cetăţenilor din aproape toate comunele situate pe Valea Amaradiei. De asemenea, la toate alegerile, localitatea condusă de Ciocea a obţinut cel mai mare scor pentru PSD din judeţ.

Surupăceanu, absent în teritoriu şi în PSD

Mugurel Surupăceanu cel care este în prezent ales deputat pe Colegiul 2, a intrat în ultima perioadă într-un con de umbră. Dacă în urmă cu ceva timp, era des văzut pe televiziunile centrale, acum, Surupăceanu a ales să stea deoparte din motive ştiute doar de el. Nici la şedinţele BPJ al PSD Gorj nu a mai participat, deputatul nemaiaflându-se în graţiile conducerii social-democrate. Surse din PSD susţin că Mugurel Surupăceanu nu mai apare pe lista viitorilor candidaţi la alegerile parlamentare. Mai mult decât atât, primarii localităţilor cuprinse în Colegiul lui Surupăceanu se plâng că nu au mai reuşit să ia legătura cu acesta de mult timp, şi astfel, nu au cui să ceară ajutor pentru rezolvarea problemelor comunităţii. Doi dintre edilii care au apelat la ajutorul lui Surupăceanu sunt Mihai Mazilu de la Târgu-Cărbuneşti şi Victor Geogia de la Bengeşti-Ciocadia, dar telefonul deputatului a sunat ocupat de fiecare dată când aceştia îl căutau.

Undă de șoc după asasinarea lui Abe: Guvernul Japonez a demisionat

0
Guvernul japonez a demisionat miercuri, informează Associated Press, potrivit stiripesurse.ro. Premierul japonez Fumio Kishida a declarat,...

Demisia unui PNL-ist gorjean din Guvern

0
Liberalul Iulian Popescu și-a dat demisia din funcția de secretar de stat al Ministerului Cercetării,...

Președintele Bulgariei a stabilit data alegerilor anticipate

0
Preşedintele Bulgariei, Rumen Radev, a stabilit luni că, în 2 octombrie, vor avea loc alegeri...

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!