4.3 C
Târgu Jiu
sâmbătă, noiembrie 26, 2022
AcasăPoliticTudor Barbu, candidatul „prolific, fără amante şi sănătos la cap”

Tudor Barbu, candidatul „prolific, fără amante şi sănătos la cap”

tudor-barbuLiberalul Tudor Barbu se consideră un candidat prolific şi sănătos la cap, numai bun să candideze la alegerile parlamentare de pe 11 decembrie. Senatorul PNL de Gorj susţine că, spre deosebire de alţi candidaţi preocupaţi în special să-şi umple buzunarele şi să-şi sporească afacerile personale, el înţelege situaţia reală în care se află Gorjul şi vrea să candideze doar pentru a-i reprezenta din nou pe gorjeni în Parlamentul României.

Senatorul liberal Tudor Barbu şi-a făcut singur o caracterizare şi afirmă că orice cetăţean ar fi trebuit să-şi dea seama până acum că el este cel mai activ parlamentar, cu o avere modestă şi cu mult bun simţ faţă de gorjeni. Numai că, înainte de alegerile locale din vară, Tudor Barbu a jignit o parte a electoratului lui Florin Cârciumaru, primarul din Târgu-Jiu, după ce le-a recomandat distonocalm pensionarilor din municipiu. „Dacă nu trimitem în Parlament oameni sănătoşi la cap, corecţi, care să nu se uite la buzunarele lor, la afaceri, la firmă, la amante, la cercurile lor de interese şi care să înţeleagă situaţia reală în care se află ţara, e bine. Dacă nu, ne-am dus pe copcă. Cred că dacă se uită cineva şi cu un ochi, nu cu doi, la ce biografie am, la ce declaraţii de interese şi de avere şi la ce activitate parlamentară am avut… Am reprezentant gorjenii cu cinste, cu eficienţă şi cu bun simţ. Când eşti cel mai activ parlamentar al unui judeţ, când nu ai avut nicio afacere niciodată, când nu ai furat un leu, nu ai trecut pe la nicio secţie de Poliţie, da păi pe la DNA sau DIICOT…Am fost cel mai activi şi, zic eu, cel mai prolific parlamentar pe care l-a avut în mandatul acesta Gorjul”, a mai precizat Tudor Barbu.

Barbu vine şi pleacă

Cu toate că îşi doreşte să mai prindă încă un mandat de parlamentar de Gorj, Tudor Barbu nu ştie, în momentul de faţă, dacă liderii de la Centru îl vor considera potrivit pentru o nouă candidatură. Liberalul va afla până pe 10 octombrie şi dacă va ocupa locul 1 la Senat, în ciuda contestaţiilor venite din teritoriu. „Vă pot spune dacă am rămas candidat când vor fi listele definitive la Bucureşti. Important e ce cred oamenii şi dacă oamenii vor înţelege cât de gravă este situaţia în care se află ţara. Gorjul este o piesă, un domino din acest puzzle care se cheamă România. Situaţia este de o gravitate maximă, iar noi şi la Gorj, din păcate şi la Bucureşti, ne preocupăm de lucruri complet minore. Nu este important dacă este Barbu pe listă. Barbu este unul care vine şi pleacă. Nu este important dacă este Călinoiu sau Weber pe listă. Nu! Important este ca oamenii să înţeleagă situaţia gravă prin care trece ţara”, a explicat Tudor Barbu la Radio Omega.

Romanescu: Liberalii, chemați să aleagă între „RĂU”și „rău”

2
Alegerile din PNL Gorj nu vor stinge conflictul din organizația județeană. Problemele din interiorul filialei...

Cer includerea AHE Valea Sadului – Vădeni în lista finanțărilor din REPower EU

0
Consiliul Județean Gorj a înaintat astăzi, 24.11.2022, o adresă către Guvernul României, Ministerul Investițiilor Europene...

Soluțiile PSD pentru echitate socială

0
Echitatea socială impune ca susținerea din partea statului să ajungă într-o măsură mai mare la...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!