5.6 C
Târgu Jiu
miercuri, martie 3, 2021
Acasă Politic Un senator de Gorj spune despre el că e prost câteodată şi...

Un senator de Gorj spune despre el că e prost câteodată şi că Ciurel e corect când e vorba de CEO

- Advertisement -

Senatorul Dian Popescu şochează prin declaraţii de la o zi la alta. La o emisiune, nervos de discuţiile despre ideea liberalilor de a îndemna gorjenii să încheie contracte de energie cu CEO, a spus că Laurenţiu Ciurel este corect atunci când vine vorba de Complexul Energetic Oltenia şi că preşedintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu ar trebui să îl sune pentru a- l lămurii fostul manager Ciurel, dacă are neclarităţi în legatură cu CEO. Prin aceasta declaraţie, Dian Popescu arată că a uitat cât de „corect” a fost Laurenţiu Ciurel cu minerii.

Dian Popescu - Laurentiu Ciurel

„Ciurel e corect când e vorba de Complex. Eu nu am o relație cu el, dar când e vorba de Complex e corect”, a spus Dian Popescu la o emisiune. Senatorul face numai declarații șocante de când a intrat în campania electorala. Fiind deranjat de faptul ca Dan Vilceanu a spus ca Dian face declarații care nu ajuta CEO, ci doar în interes electoral, senatorul îl sfătuiește pe liberal sa îl sune pe Ciurel când are nemuririi legate de CEO. Din păcate Dian Popescu a uitat cam repede pierderile istorice lăsate de Laurentiu Ciurel, de aproximativ 1,6 miliarde de lei pe 2014 și 2015. Parlamentarul a uitat și ca Ciurel și-a bătut joc de mineri și i-a discriminat, motiv pentru care a și fost sancționat de doua ori de Consiliul Național Împotriva Discriminarii.

În aceeași emisiune Dian face o alta declarație, pornind de la faptul ca exista o vorba în popor „sa fii prost, dar sa – ți revii”. ” Şi eu sunt câteodată prost, dar mă duc şi mă luminează alţi oameni si îmi revin, nu mai merg cu aceeaşi prostie”, a spus Dian Popescu. Cel mai probabil cel care îl luminează este Laurentiu Ciurel.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Comentarii recente