3.6 C
Târgu Jiu
luni, noiembrie 28, 2022
AcasăPoliticUSR, acuzat că a lăsat România fără finanțare pentru irigații

USR, acuzat că a lăsat România fără finanțare pentru irigații

Florin Roman FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea

Deputatul PNL Florin Roman a acuzat, luni, USR că a negociat „atât de bine” Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), încât România „nu are niciun leu pentru irigaţii”, anunță Digi 24. 

„Ascultându-i pe colegii de la USR, m-am întrebat dacă, în anul trecut, ei au fost la guvernare sau au fost pe lună. Îmi amintesc că au fost la guvernare şi mai îmi amintesc că, atunci când se stabilea viitorul financiar al României prin PNRR, aşa de bine au negociat că nu avem niciun leu pentru irigaţii. Aşa de bine au negociat că astăzi avem probleme pentru a da pensionarilor şansa la o viaţă mai bună. Aşa de bine au negociat încât vedem ce dificultăţi sunt pentru partea de investiţii. Aşa de bine au negociat încât am văzut cum stă treaba cu locurile de muncă. Aşa de bine au negociat încât inclusiv cei care i-au votat, mare parte din IT-işti, au fost şuntaţi şi nu mai vor facilităţi fiscale pentru IT-iştii care le-au făcut campanie şi i-au votat”, a spus Roman, la „Ora Guvernului” din plenul Camerei Deputaţilor, la care este invitat ministrul de Finanţe, Adrian Câciu, notează Agerpres.

Romanescu: Liberalii, chemați să aleagă între „RĂU”și „rău”

2
Alegerile din PNL Gorj nu vor stinge conflictul din organizația județeană. Problemele din interiorul filialei...

Paraschiv pierde susținerea lui Romanescu

1
Politica tulbură liniștea în echipa de la Primăria Târgu Jiu. Mihai Paraschiv a decis să...

Burlan susține asumarea politică a conducerii CEO

0
Daniel Burlan, președintele Directoratului Complexului Energetic Oltenia, a vorbit la o televiziune locală despre implicarea...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!