Acasa / Politic / Variantele Pro România pentru Primăria Târgu Jiu

Variantele Pro România pentru Primăria Târgu Jiu

Pro România are planuri mari la Gorj. Unul dintre liderii județeni susține că la viitoarele alegeri noul partid va căpăta contur. Văcaru vrea să obțină șapte primari în urma scrutinului din 2020.

Secretarul general al Pro România a vorbit la un post de radio local despre planurile de viitor. Organizația județeană poartă discuții pe tema viitoarelor alegeri locale, pentru primăria municipiului Târgu Jiu fiind sub lupă mai mulți membrii. Unul dintre cei care ar putea intra în cursa electorală împotriva lui Marcel Romanescu este Gabriel Coica, președintele organizației municipale. „Este un tânăr de perspectivă, s-a implicat, este și cunoscut. Oricum mai avem 2-3 persoane pe listă. Acum avem alături și pe Raul Dumitru, candidatul de la PRODEMO. Eu nu iau deciziile singur, mă consult cu toată lumea. Eu sper să iau peste șapte primării la viitoarele alegeri și probabil ați văzut și după rezultate că mă refer la Albeni, Dănești, Jupânești…..” a declarat secretarul general al Pro România, deputatul Alin Văcaru.

Pasul cel mare duce la Pro România?

În ceea ce privește mărirea echipei, Văcaru susține că în iarnă va avea loc marea mișcare spre Pro România. „Prin decembrie sunt foarte mulți consilier și de la PSD și PNL care pot să plece fără a pierde funcția, cu o jumătate de an vor putea să facă pasul cel mare. Vor putea să facă pasul și spre alte partide nu doar spre Pro România. Am câțiva colegi care au arătat că sunt apreciați în comunitatea pe care o reprezintă, au o echipă frumoasă formată și ar putea să ne reprezinte, dar nu mă hazardez să dau nume”, a mai declarat Văcaru.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*