-4.3 C
Târgu Jiu
miercuri, februarie 8, 2023
AcasăHeadlinesWeber: „Dependența României de gazul rusesc a luat sfârșit”

Weber: „Dependența României de gazul rusesc a luat sfârșit”

Parlamentul României a adopotat Legea offshore, textul documentului fiind modificat, astfel încât statul român să aibă dreptul de preemțiune asupra zăcămintelor care urmează să fie exploatate. Proiectul a fost votat de deputați, cu 248 de voturi pentru şi 34 contra.

“Dependența României de gazul rusesc a luat sfârșit. După îndelungi dezbateri, am votat Legea offshore. Este un act normativ extrem de important datorită căruia zăcămintele de gaze naturale din zona românească a Mării Negre vor asigura independența energetică a României. Resursele de gaze, estimate la aproximativ 200 de miliarde de metri cubi, vor acoperi, mai întâi, necesarul intern al țării (România având drept de preempțiune la achiziție), după care surplusul va putea fi vândut la export”, a declarant, după vot, deputatul PSD de Gorj, Mihai Weber.

Actorii Maia Morgenstern și Denis Ștefan, la cinematograful „Sergiu Nicolaescu“

0
  Actorii Maia Morgenstern și Denis Ștefan vor fi prezenți duminică, 15 ianuarie, la cinematograful „Sergiu...

Primarul Iașiului, dus la audieri, după mai multe percheziții

0
Primarul Municipiului Iași, Mihai Chirica, a fost dus la audieri, în urma percheziţiilor pe care...

Weber: “NU taxei pentru prosumatorii de energie electrică!”

0
Social democratul Mihai Weber, deputat și președinte al organizației PSD Gorj, condamnă categoric măsura introducerii...

1 COMENTARIU

  1. Chiar a luat sfârșit !Spuneți domnule adevărul că adevărată independență a României față de gazul rusesc se va concretiza peste câțiva ani!De acord s-a făcut un pas important dar asta nu înseamnă că de mîine gata,suntem independenți,nu !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!