8.5 C
Târgu Jiu
vineri, februarie 26, 2021
Acasă Raspunsuri Credeţi că numirea lui Toni Mihail Greblă în funcţia de judecător la...

Credeţi că numirea lui Toni Mihail Greblă în funcţia de judecător la Curtea Constituţională este favorabilă pentru judeţul Gorj?

- Advertisement -

Pe acest pamânt există două feluri de oameni: oameni care lasă urme (urme care rămân şi după ce ei dispar fizic din comunitate sau de pe pământ) şi oameni care lase doar umbre (umbrele îi urmăresc toată viaţa şi dispar odată cu ei). Umbrele sunt şi ele de două feluri: umbre care sunt mai mari decât individul şi umbre care sunt mai mici, mărimea acestora depinde doar de poziţia soarelui şi nu au legatură cu înălţimea individului. Superficialitatea noastră în aprecierea oamenilor ne-a condus la situaţia în care am ajuns, când nu mai ştim care-I urma şi care-I umbra. În cazul domnului TG, părerile sunt împărţite, dar deja ele nu mai contează. Noi suntem aici, dumnealui e acolo, iar Gorjul va avea aceleaşi avantaje pe care le le vor avea toţi cetăţenii ţării prin prestaţia dumnealui. Asocierea dumnealui cu persoane apropiate contestate este de domeniul trecutului, fiind convins că noul statut îi va schimba şi comportamentul şi chiar şi anturajul sub diverse şi elegante pretexte. Tg a crescut în Gorj şi prin gorjeni precum Făt-Frumos şi nu cred că nu va încerca, doar prin lobi să nu ajute autorităţile locale sau parlamentarii gorjeni atunci când aceştia i-o va cere. Toni, te felicit, îţi doresc succes, sănătate, la mulţi ani şi nu uita niciodată rampa ta de lansare! Luminona B

Dar ce-a făcut pentru judeţul Gorj? Nimic. Însă va ajuta P.S.D. în toate deciziille ce le vor lua. Pentru Gorj nu a făcut nimic. Şi-a făcut fermă de struţi în Teleşti.

- Advertisement -
Articolul precedentAccident sau sinucidere?
Articolul următorConsiliul Judeţean

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Comentarii recente