Acasa / Social / Absolvenții promoției 1974, a Liceului ”Ecaterina Teodoroiu” s-au reîntâlnit după 45 de ani

Absolvenții promoției 1974, a Liceului ”Ecaterina Teodoroiu” s-au reîntâlnit după 45 de ani

La sfârșitul săptămânii trecute, printre lacrimi și emoții, absolvenții promoției 1974, a Liceului ”Ecaterina Teodoroiu” s-au reîntâlnit după 45 de ani de la terminarea cursurilor preuniversitare. Ajunși la o vârstă venerabilă, foștii colegi și prieteni s-au regăsit cu bucurie și lumină în suflet.

Aceștia s-au revăzut și acum cinci ani, la 40 de ani de la finalizarea studiilor liceale când emoțiile au fost și mai mari, pentru că nu se mai recunoșteau.

O parte din ”tinerii” absolvenți au plâns la revederea colegilor pentru că din spusele acestora pe măsură ce trece timpul numărul acestora scade.

”Întânirea cu colegii a fost foarte frumoasă, chiar îi iubesc din suflet pe toți” a spus d-na Viorica Dănilă, una dintre participante la întânire.

”E lucru mare să te întâlnești după 45 de ani de la absolvirea unui liceu de prestigiu ca Ecaterina Teodoroiu. Această întâlnire a mai avut loc și acum 5 ani și, conform înțelegerii o vom permanetiza. Din cinci în cinci ani ne vom întâlni tot aici în ultima vineri din luna mai. Majoritatea colegilor sunt pensionari iar la anul voi intra și eu în rândul tinerilor pensionari. Din clasa noastră din 34 mai suntem în viață 27” a spus Mihai Daniel Cărăbiși, unul dintre organizatorii evenimentului.

Pentru ca revederea să fie una deosebită, foștii elevi ai liceului au încheia întâlnirea în cadrul unei mese festive.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*