Actorul Ionuț Stoica a dus daruri copiilor din Centrul de Plasament Târgu-Cărbunești

0
159

Înainte de Crăciun, actorul Ionuț Stoica a făcut o mare bucurie copiilor din Centrul de Plasament Târgu-Cărbunești. Actorul, cu sprijinul câtorva oameni de suflet, le-a dus micuților produse de patiserie, fructe de sezon, hăinuțe. Copilașii i-au spus poezii lui „Moș Crăciun” și s-au bucurat de cadourile primite.

Micuții l-au întâmpinat cu poezii

Încărcat cu daruri, actorul Ionuț Stoica a poposit la Centrul de Plasament Copii – Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul în Dificultate din orașul Târgu-Cărbunești. „Moș Crăciun” a fost primit cu multă bucurie de micuții de aici, care i-au spus poezii și l-au îmbrățișat cu multă căldură. Este al doilea an în care actorul târgujian duce daruri micuților din Cărbunești. Copiii au primit hăinuțe, pamperși, fructe de sezon, produse de patiserie, dulciuri și 40 de pachete cu alte daruri.

„Nu este bucurie mai mare ca aceea pe care o vezi în ochii lor”

Actorul a promis că o să încerce să îi viziteze mai des pe micuții aflați în acest centru de plasament. „Am căutat să facem o bucurie copiilor care au nevoie de așa ceva, nu sunt atât de norocoși, fiind lipsiți de dragostea familiilor. Este păcat că ne aducem aminte de ei numai la sărbători, dar sper ca prin proiectele pe care le am în minte să reușesc să îi vizitez măcar o dată la două-trei luni, cu puțin, cât pot eu. Cred că nu este bucurie mai mare ca aceea pe care o vezi în ochii lor! Pleci de acolo încărcat cu o energie fantastică! Pe această cale le mulțumesc oamnenilor cu suflet care l-au ajutat pe Moș: Consiliului Județean, în special doamnei Oana Paloș, domnului Ghibuși de la Patiseria Alexandru și doamnei Mirela Păduraru și domnului Păduraru de la România Hidroservice! Au tot respectul și dragostea mea”, a spus actorul Ionuț Stoica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here