14.1 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 30, 2022
AcasăSocial„Ambasadorii Gorjului”, alături de CJ la Târgul Național de Turism

„Ambasadorii Gorjului”, alături de CJ la Târgul Național de Turism

Județul Gorjul este promovat și în acest an ca destinație turistică la Târgul Național de Turism al României, care are loc în perioada 16-19 noiembrie, la Centrul Expozițional Romexpo din București. La standul de prezentare din cadrul Târgului au participat la deschidere importanți artiști, actori, alte personalități importante.

Conceptul de promovare de anul acesta se conturează în jurul tradițiilor străvechi și arhetipurilor gorjenești în arta lemnului, folosite ca sursă de inspirație de Constantin Brâncuși în opera sa. Pe tot parcursul manifestării expoziționale, în pavilionul C3, acolo unde se află standul Gorjului, vizitatorii pot descoperi meșteșugurile populare gorjenești- țesături și cioplit în lemn, pot afla despre atracțiile turistice montane, monahale și culturale locale prin prezentarea ofertelor de turism, pot vedea obiceiuri și dansuri tradiționale prin momentele muzicale ce vor fi susținute atât la stand cât și pe scena oficială a târgului de turism. La București, județul Gorj a fost reprezentat de Gheorghe Nichifor, vicepreședinte al Consiliului Județean Gorj, alături de alte personalități gorjene din capitală. Astfel, la standul CJ Gorj au venit Crina Lință, producător de teatru și actor, fondatoarea Teatrului Arte Dell Anima București, actrița Claudia Motea, actorul Toma Cuzin și mulți alții. Consiliul Județean Gorj este prezent pentru a șasea oară consecutivă la cel mai mare eveniment de promovare turistică organizat în România.

 
 
 
 
 
 

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

0
U.A.T. JUDEȚUL GORJ anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu...

Sfaturi de la ANCOM pentru alegerea ofertei de internet

0
Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM) oferă recomandări pentru public, atunci când...

Încă un gorjean promovat la București

0
Premierul Nicolae Ciucă a făcut noi numiri pe pozițiile de secretari de stat la Ministerele...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!