Apelul unui medic veterinar: „Implică-te şi tu! Soarta lor este în mâinile noastre”

0
92

patricia paraschivMedicul veterinar Patricia Paraschiv a demarat o campanie pentru a convinge cât mai mulţi oameni să adopte un câine din padocul de la Târgu-Jiu. În adăpostul de animale se află sute de câini care aşteaptă să-şi găsească un stăpân. „Adăpostul Public din Târgu-Jiu! 450 de suflete care aşteaptă un stăpân! Mi-ar plăcea să văd campanii de adopţii iniţiate de autorităţi cât şi mediatizarea acestor căţei, aşa cum se întâmplă în alte oraşe. De ce au ajuns aici, de ce sunt atât de mulţi, de ce sunt pe stradă?! Simplu, din cauza iresponsabilităţii şi neimplicării noastre! Autorităţile se fac că fac ( scuze pentru exprimare), ong-urile sunt suprasolicitate, mulţi dintre iubitori de animale aşteaptă să facă alţii.

catel 1Haideţi să facem mai mult decât să ne plângem şi să nu aşteptăm, tot timpul, să facă alţii! Poate părea un clişeu…dar soarta lor e chiar în mâinile noastre!”, a scris Patricia Paraschiv pe Facebook.

catel 3Totodată, reprezentanţii Asociaţiei Pro Animals fac apel la fotografii profesionişti dispuşi să pozeze parte dintre câini, astfel încât patrupedele să îşi găsească mai uşor o familie care să îi adopte. „Căutăm un fotograf profesionist din Târgu-Jiu sau împrejurimi, dispus să realizeze câteva şedinţe foto voluntar, prin care să promovăm spre adopţie o parte dintre cei 900 de câini din Adăpostul Pro Animals. Adopţia este singura lor şansă la o viaţă bună, o familie şi un mediu fericit, iar noi ne dorim asta din plin, pentru fiecare. Însă, ca acestea să fie posibile, avem nevoie de un mic ajutor! O asemenea faptă este de nepreţuit, iar şansele de a le găsi căsuţe blănoşilor cresc considerabil în acest fel. Noi încă avem speranţa că mai există şi oameni care îşi doresc să participe la schimbarea unor vieţi din mediul în care trăiesc, aşa că aşteptăm cu nerăbdare acea persoană”, este mesajul Asociaţiei Pro Animals.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here