Atacată de câini în cimitir

0
22

Cazul femeii atacate de câinii comunitari se poate repeta, din păcate, şi în Târgu-Jiu. O cititoare a „Impact în Gorj”, ne-a semnalat următorul caz:
„Vreau să vă semnalez o întâmplare care ar fi putut să se termine exact ca în cazul persoanei din Bucureşti atacată de câini şi despre care am citit că a murit. Săptămâna trecută mergând la cimitirul din Şişeşti pentru a aprinde o lumânare morţilor mei, am avut ghinionul să trec printr-o fază asemănătoare cu cea din Bucureşti. La poarta cimitirului, chiar în faţa ultimei case de pe acea alee care duce în cimitir, proprietar Ş.Greta, casă care are gard comun cu cimitirul, erau vreo cinci câini care au sărit la mine într-o furie de parcă ar fi fost turbaţi. Norocul meu a fost acela în care chiar atunci venea cineva cu o maşină şi a oprit chiar în faţa acelei case, persoană care nici măcar nu a băgat în seamă ceea ce se întâmpla la poarta lui iar eu ca să mă ajut cumva i-am solicitat ajutorul şi nici nu m-a băgat în seamă spunând că nu sunt câinii lui. Dar sunt la poarta dumneavoastră, am spus eu! Sunt la poarta cimitirului, mi-a replicat el nepăsător timp în care eu am apucat să intru în cimitir şi să închid repede poarta după mine, legând-o cu o sârmă. Am intrat dar cum voi ieşi? l-am întrebat din nou pe cel care nu-mi oferise niciun ajutor decât prin propria-i prezenţă fiindcă la vederea acestuia câinii s-au mai retras dar nu liniştit. A ridicat din umeri şi a intrat în casă. Am intrat dar a trebuit să aştept o altă persoană, aproximativ o oră, fiindcă aceasta făcea curat la un mormânt şi era singura în tot cimitirul dacă nu ar fi fost aceasta nu cred că aş fi putut să mai ies afară din cimitir, nu-mi imaginez cum aş fi putut pleca dacă acei câini erau tot acolo ,se înserase şi începuse şi să ningă foarte tare. Câinii sunt şi acum tot la poarta cimitirului, iar eu refuz să cred că voi învinge vreodată teama de a trece din nou pe lângă ei.
Poate puteţi face dumneavoastră vreun reportaj şi astfel parohia sau chiar cei la a căror poartă stau să-i trimită la Padoc. Vă repet, am fost la un milimetru de aceeaşi situaţie ca în Bucureşti, de la ora actuală şi femeia aceea este moartă deja. Vă mulţumesc”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here