Cabinele foto ce păstrează amintirile ca pe vremea bunicilor!

0
53

În ultimii ani interesul pentru afaceri pe cont propriu a crescut. Spirit de inițiativă venit fie din inspirație obținută din Occident, sau din dorința de a schimba rutina unui job de zi cu zi cu o afacere personală, rezultatele se văd constant în economia locală și în numărul de start-up-uri. Efortul susținut al antreprenorilor se regăsește și în numărul de aplicații la programe ca Start Up Nation, unde 84 de proiecte au fost înaintate de către tinerii din Gorj și așteaptă un răspuns, dar și în inițiativele inspirate despre care scriem.

Orientarea tinerilor spre afaceri conexe, în timpul liber sau venite din pasiune este tot mai frecventă. Se caută idei de afaceri cu investiție redusă, recuperare rapidă a capitalului și o oarecare stabilitate venită din piața stabilă. Dacă acum cinci ani domeniul de cabine foto oferea doar imaginea vagă a unei cutii cu perdea, ca în filmele americane și fotografii tip buletin, astăzi acest domeniu este foarte căutat de antreprenorii la început de drum. Mai ales că este tipul de afacere pentru care inițial nu ai nevoie de angajați sau spații de birou. Având deja 4 ani de dezvoltare și activitate în România, cabina foto oferă posibilitatea unui venit suplimentar de la un public țintă care va exista mereu: viitorii miri. Axându-se pe domeniul nunților și botezurilor, evenimente din viață care vor continua să fie celebrate de fiecare dintre noi, serviciile de fotografii instant au luat avânt.

Cu aceste cabine foto deschise, magneți ca mărturii și zeci de accesorii colorate, amintirile se păstrează, așa cum pe vremuri o făceau bunicii noștri, în poze printate numai bune de pus în albume, rame sau pe frigidere. Printre furnizorii cu vechime, sunt și aceia care oferă nu doar ideea, ci întregul sistem necesar pentru ca tinerii gorjeni să deschidă propria afacere cât mai repede. Printr-un sistem de franciză, ce are ca avantaj faptul că toate procesele, informațiile și lecțiile necesare sunt oferite de către brandul ce se dezvoltă, aceasta poate fi o soluție sigură de a începe propria poveste de succes, fără riscurile pornirii unei afaceri pe cont propriu. Asemeni oricărui lucru care aduce avantaje, o aventurare în domeniul business-ului necesită o investiție de timp, dedicare și conștientizarea faptului că ești singurul responsabil pentru ceea ce clădești. Dar într-o perioadă în care ideile sunt tot mai frecvente, iar curajul generațiilor tinere se vede în felul în care reacționează la provocări și la nou, suntem convinși că foarte curând vom scrie despre succesul unui antreprenor local în acest domeniu, sau altele, la fel de inovative- https://photobooths.ro/

(Sursa text si imagini: epics.ro- https://photobooths.ro  )

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here