3.6 C
Târgu Jiu
luni, noiembrie 28, 2022
AcasăSocialCascadele de pe Cheile Gropului Sec, locul perfect pentru canyoning

Cascadele de pe Cheile Gropului Sec, locul perfect pentru canyoning

cascadaUna dintre frumusețile mai puțin cunoscute ale Gorjului sunt cascadele de pe Cheile Gropului Sec, din comuna Runcu! Reprezentanții Gorj Aventura au postat pe pagina lor două filmulețe în care prezintă cascadele.

Cheile Gropului Sec sunt situate pe raza satului Bâlta, comuna Runcu, arealul Vâlcan-Motru. Aceste chei reprezintă un loc ideal pentru canyoning, mai ales că circuitul se află la o distanță de 30 km de orașul Târgu Jiu. Două filmulețe realizate de reprezentanții Gorj Aventura prezintă aceaste cascade: „La Gropu Sec sunt 3 cascade unde organizăm excursii pentru amatorii de aventură. În prima cascadă se coboară în rapel. Cascada are aproximativ 25 m înălțime. După 100 m se formează cea de a doua cascadă, care are 10 m. Sub cascadă se formează o piscină naturală unde se poate înota. Cei curajoși pot sări de pe cascadă. Din această cascadă pleacă mai departe un tobogan natural de aproximativ 18 m. Cascadele sunt situate în județul Gorj, mai sus de localitatea Bâlta, în munte. Accesul se face cu mașini offroad”, a declarat, pentru Cult-ura, Răzvan Sgondea de la Gorj Aventura.

Romanescu: Liberalii, chemați să aleagă între „RĂU”și „rău”

2
Alegerile din PNL Gorj nu vor stinge conflictul din organizația județeană. Problemele din interiorul filialei...

Cer includerea AHE Valea Sadului – Vădeni în lista finanțărilor din REPower EU

0
Consiliul Județean Gorj a înaintat astăzi, 24.11.2022, o adresă către Guvernul României, Ministerul Investițiilor Europene...

Soluțiile PSD pentru echitate socială

0
Echitatea socială impune ca susținerea din partea statului să ajungă într-o măsură mai mare la...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!