Concurează pentru „coordonatorul de voluntari” al anului! Vezi cum o poți vota

0
22

Concurează pentru „coordonatorul de voluntari” al anului! Vezi cum o poți votaFrancesca Prejneanu este elevă la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” din Târgu-Jiu și face voluntariat de doi ani de zile, fiind implicată în diverse proiecte și activități. Francesca face parte din Asociația TEAM- Together Everyone Achieves More și este coordonatorul structurii TEAM Târgu-Jiu. În perioada următoare, o puteți vota pe Francesca deoarece a fost selectată să participe la Gala Națională a Voluntarilor.

Adolescenta a participat la dezvoltarea mai multor structuri de tineret în cadrul asociației TEAM și a fost coordonatorul a două dintre acestea care au devenit prin implicare, pasiune și o bună coordonare printre cele mai active structuri TEAM din țară. Gala Națională a Voluntarilor este cel mai amplu eveniment anual de premiere a meritelor voluntariatului din întreaga țară. În urma perioadei de preselecții, din cele 188 aplicații, au fost selectați 108 finaliști, astfel: 52 de nominalizări pentru categoria Proiectul de Voluntariat al anului, 46 de nominalizări pentru categoria Voluntarul anului, 7 nominalizări pentru categoria Coordonatorul de voluntari al anului și 3 nominalizări pentru categoria Centrul de voluntariat al anului. Gorjeanca noastră, Francesca Prejneanu, a fost nominalizată la categoria „Coordonatorul de voluntari al anului” și are nevoie de voturi pentru a fi desemnată câștigătoare.

Cum poate fi votată

Concurează pentru „coordonatorul de voluntari” al anului! Vezi cum o poți votaÎn 2016, Francesca Prejneanu a coordonat 30 de voluntari și a realizat cu ei peste 600 de ore de voluntariat! „Abilitățile sale de lider au fost remarcate încă de la primele ei activități, acestea au fost dezvoltate foarte mult prin muncă și implicare. Francesca se implică și coordonează activități și proiecte care au ca scop principal dezvoltarea tinerilor, bazate pe principii și valori morale esențiale. Este o tânără care inspiră lumea prin ceea ce face și colaborează foarte bine cu cei din jurul său. Evoluția incredibilă a grupurilor pe care le-a coordonat demonstrează abilitățile și determinarea ei. Francesca este o persoană pasionată care se bucură de fiecare clipă și dorește să contribuie dând tot ceea ce are mai bun la schimbarea pe care ne-o dorim”, scrie pe site-ul Galei. Lista completă cu finaliștii de anul acesta poate fi accesată direct pe site-ul Galei Naționale a Voluntarilor – http://www.galavoluntarilor.ro/finalisti, unde aveți posibilitatea de a vota voluntari, coordonatori de voluntari, centre și proiecte de voluntariat, până pe 7 decembrie, ora 23.59, pentru Premiul Publicului, oferit în seara de premiere pentru fiecare categorie în parte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here