Acasa / Headlines / Concurs dedicat Primului Război Mondial. Premiile constau în obiecte din război, descoperite cu ajutorul detectoarelor de metale

Concurs dedicat Primului Război Mondial. Premiile constau în obiecte din război, descoperite cu ajutorul detectoarelor de metale

Asociația „Detecții Gorj” și Grupul Civic Național pentru Cinstirea Eroilor vă invită în perioada 23 mai – 5 iunie 2019 la Concursul „Istoria din sufletul neamului. Harta eroică a României”. Organizatorii vor acorda trei premii constând în obiecte din Primul Război Mondial, descoperite cu ajutorul detectoarelor de metale.

Pentru a participa la concurs trebuie să postați pe pagina de Facebook a Asociației „Detecții Gorj”, la secțiunea Comentarii a concursului nostru, numele unei bătălii desfășurate pe teritoriul României în timpul Primului Război Mondial și data desfășurării acesteia. Câștigătorii concursului vor fi desemnați prin tragere la sorți online, în data de 6 iunie 2019.

Fiecare participant la concurs poate posta o singură dată! Sunt luate în calcul doar postările la secțiunea Comentarii de la concursul de pe pagina Asociației „Detecții Gorj”, nu și la cele distribuite pe alte pagini sau grupuri de Facebook!

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*