Copiii din Cîlnic, vizitați de Moș Crăciun! Colindătorii i-au urat de bine edilului Dumitru Vulpe

0
32

Sărbători de poveste în comuna Cîlnic. Moș Crăciun, ajutat de primarul localității, a ajuns și anul acesta la toți preșcolarii și școlarii din localitate. Fericiți peste măsură, cei mici i-au recompensat cu cele mai frumoase colinde.

În localitatea Cîlnic, Moș Crăciun și-a făcut timp și a ajuns la mai toți copii din comună. Cel care i-a spus o vorbă bună Moșului a fost chiar primarul Dumitru Vulpe, care și-a dorit să-i facă fericiți pe cei mici. Încărcat cu daruri, Moș Crăciun, ajutat de edil, a avut plăcerea de a-i face pe micuți să zâmbească. „M–am simțit binecuvântat văzând că pot face această bucurie copiilor, că am putut face copii fericiți. Li se citea fericirea în ochișori. A fost un privilegiu pentru mine să vă întâlnesc, îngerași, și să vă înmânez cadoul de la Moș Crăciun! Dumneavoastră, stimați părinți, vă doresc din suflet să aveți copii sănătoși și să vă bucurați de ei și de realizările lor toată viața, pentru că frumoși și talentați sunt!”, le-a transmis primarul părinților.

Au răsunat colindele

De surprize a avut parte și primarul. Un grup de colindători, elevi ai Școlii Gimnaziale Cîlnic, a trecut pragul primăriei pentru a-i ura de bine edilului. Vizita a fost primită cu bucurie de Dumitru Vulpe, care a rămas profund impresionat de gestul micilor cîlniceni. „A fost o încântare să văd cu câtă dăruire, cu câtă plăcere, cu câtă bucurie ne-au colindat acești copii minunați. Le mulțumesc mult, atât copiilor, cât și profesorului lor, Ciocârlie, pentru faptul că ne-au onorat cu prezența și le doresc multă sănătate, putere de muncă și să aibă succes în tot ceea ce-și propun”, a declarat Dumitru Vulpe.

Totodată, edilul le-a transmis tuturor localnicilor să aibă sărbători fericite și Un An nou plin de belșug.

 
 
 
 
 
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here