Acasa / Social / Exponențial investește în tineri. “Bucătăria viitorului văzută prin ochii tinerilor arhitecți”

Exponențial investește în tineri. “Bucătăria viitorului văzută prin ochii tinerilor arhitecți”

Sprijin pentru elevii gorjeni. Un om de afaceri din oraș întinde o mână de ajutor cursanților de la Liceul de Arte” Constantin Brăiloiu”. Schițele realizate de viitori arhitecți vor deveni modele de expoziție cu vânzare.

Acțiune inedită organizată în cadrul unui parteneriat dintre educație și mediu de afaceri.  Societatea Exponențial din Târgu Jiu întinde o mână de ajutor elevilor de la liceul de Arte prin materializare unor schițe de mobilier realizate de viitori arhitecți.  „Ceea ce se întâmplă aici nu are neapărat legătură cu afacerile ci cu credința noastră că dacă poți să sprijini tinerii, vei sprijinii viitorul. În ei stă speranța că pe viitor, în țara aceasta, vor fi mai mulți arhitecți, vor fi mai mulți ingineri, vor fi mai mulți care vor duce totul înainte. Firma Exponențial și-a propus să sprijine cât se poate de mult acești copii minunați care au creat această expoziție. Ea se leagă de obiectul nostru de activitate, noi producem mobilier, și sperăm ca peste ani să producem mobilierul pe care îl gândesc cu imaginație și curaj acești copii. Nu suntem singuri în această acțiune ci alături de alți reprezentanți prestigioși ai acest domeniu”, a declarat Costel  Mitruț directorul firmei Exponențial.

Provocare pentru elevi

Conducerea liceului susține că acțiunea a fost o provocare chiar și pentru elevii care în felul acesta și-au dat frâu liber imaginației. „Evenimentul se numește „Bucătăria viitorului văzută prin ochii tinerilor arhitecți”. Este un eveniment realizat de către elevii Liceului de Arte Constantin Brăiloiu, secția arhitectură. Este o provocare pentru elevii noștri care au proiect 19 bucătării. Fiecare bucătărie este realizată cu mult interes de elevii claselor a X-a și a XI-a” , a declarat directorul Daria Ionescu Haidău.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*