Acasa / Headlines / Familia Mischie va înființa o fundație cu numele fostului președinte al Consiliului Județean

Familia Mischie va înființa o fundație cu numele fostului președinte al Consiliului Județean

Fiul lui Nicolae Mischie, Alexandru, care este un reputat medic cardiolog în Franța, a anunțat, în cadrul unei emisiuni la postul Gorj Tv, că familia sa va înființa o fundație care va purta numele tatălui său.

Fundația se va ocupa în primul rând de proiecte umanitare. Familia Mischie se ocupă în prezent de înființarea organizației non-guvernamentale. Alexandru Mischie a explicat că fundația va acorda burse pentru tinerii nevoiași: „O să înființă o fundația care va purta numele și care se va ocupa de proiecte filantropice, spre exemplu al dotării unui cabinet medical de la țară, acordarea unor burse pentru elevi sau studenți ori întrajutorarea unor familii sărace, dar serioase“.

Fundația va funcționa pe bază de donații

Finanțarea fundației va fi asigurată din donații, iar fiul lui Nicolae Mischie spune că toată activitatea va fi transparentă: „Va funcționa pe bază de donații și totul va fi foarte transparent. Totul va fi în folosul persoanelor care au nevoie să fie ajutate. Totul este la stadiul de proiect și construim cărămidă cu cărămidă“.

Medicul cardiolog Alexandru Mischie (39 de ani) este coordonatorul activităţii de cardiologie intervenţională şi al unităţii de terapie intensivă coronariană de la Spitalul Montlucon, din Franţa, şi ocupă, totodată, funcţia de preşedinte al grupului de lucru în cardiologie al International Society for Telemedicine and eHealth, societate cu peste 90 de filiale naţionale în toată lumea.

2 comentarii

  1. Felicitari , avem si un posibil nume pentru fundatia respectiva . Ce ziceti de ,,,,, Distrugatorul . Judetului bineintelres .

  2. Buna ziua. Doresc sa contribui cu o donație substanțiala, cu condiția sa scoateți poza sinistra din ilustrarea articolului. Înțeleg ca omu-i mort, dar fotografia-i de speriat si n-ajuta cu nimic. Sa trăiți!

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*