-4.3 C
Târgu Jiu
miercuri, februarie 8, 2023
AcasăHeadlinesÎnaltpreasfinţitul Irineu ajunge la Turburea

Înaltpreasfinţitul Irineu ajunge la Turburea

Arhiepiscopia Craiovei organizează Congresul Tinerilor Creştini Ortodocşi din Oltenia, ediţia a XVI-a, sâmbătă, 11 iunie 2022, în comuna Turburea din județul Gorj. Tema ediției de anul acesta are titlul „Rugăciune şi comuniune în viaţa tinerilor”. Alături de tinerii ortodocși din Oltenia se va afla Înaltpreasfinţitul Părinte Dr. Irineu, Arhiepiscopul Craiovei şi Mitropolitul Olteniei.

În dimineața zilei de 11 iunie, va fi săvârșită Sfânta şi Dumnezeiasca Liturghie la Biserica din Parohia Poiana, urmată de o procesiune solemnă de la Sfânta Biserică la locul de punere a pietrei de temelie la noua Mănăstire „Naşterea Maicii Domnului și Sfântul Ioan Evanghelistul”. În cadrul Congresului Tinerilor Creştini Ortodocşi din Oltenia va avea loc premierea grupurilor parohiale de tineri din Mitropolia Olteniei, care s-au făcut remarcate prin desfăşurarea de proiecte şi activităţi culturale, educative sau sociale, cât şi premierea participanţilor la Olimpiadele naţionale. Grupurile parohiale de tineri premiate vor susţine momente artistice şi vor transmite mesajul lor participanţilor şi tinerilor creştini ortodocşi din ţară.

Continuă atragerea fondurilor pentru dezvoltarea localităților din Gorj

0
Dezvoltarea Gorjului continuă cu alte două localități. Primarul orașului Novaci, Dumitru Leuștean și primarul comunei...

Disperare în rândul primarilor gorjeni. Nu mai sunt bani!

0
Rectificarea bugetară, ultima speranță a primarilor gorjeni. Edilii susțin că nu mai au bani de...
Primăria Turburea

Turburea a pierdut 800 de locuitori, dar nu pierde consilieri

0
Comuna Turburea a pierdut 800 de locuitori, potrivit ultimului recensământ, însă nu va pierde consilieri...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!