Acasa / Social / Lumea poate fi mântuită prin artă

Lumea poate fi mântuită prin artă

Tată și fiică expun în zi de mare sărbătoare brâncușiană în sala Florin Isuf, iar expoziția va putea fi vizitată de iubitorii de frumos timp de două săptămâni.

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj organizează, în data de 18 februarie 2020, expoziția „Lumea poate fi mântuită prin artă”, manifestare dedicată Zilei Naționale Brâncuși, la 144 de ani de la nașterea sculptorului.

Marți 18 februarie 2020, la sediul CJCPCT Gorj în sala Florin Isuf, cu începere de la ora 12.00, va fi vernisată expoziția de sculptură și pictură, autori Traian Duță și Ioana Teodora Duță Schmiedigen. Tată şi fiică expun împreună sculpturi şi picturi deosebite. Cei doi sunt din Argeş şi nu sunt la prima expoziție împreună la Târgu Jiu. Licențiați ai Facultății de Arte din București, el – sculptor, ea – pictoriță, tatăl și fiica își ridică lucrările la rang de personaje. În cadrul expoziției „Lumea poate fi mântuită prin artă” vor fi expuse în sala Florin Isuf și două busturi realizate de Traian Duță, busturi ale Ecaterinei Teodoroiu și Dincă Schileru.

Toți gorjenii sunt așteptați așadar la vernisarea expoziției marți 18 februarie 2020 pentru a vedea lucrările a doi oameni frumoși care lasă în urma lor opere de excepție.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*