Acasa / Headlines / Parcarea unui supermarket plină ochi de copilaşi. Educaţia rutieră prezentată ca la carte de poliţişti

Parcarea unui supermarket plină ochi de copilaşi. Educaţia rutieră prezentată ca la carte de poliţişti

Weekend-ul trecut, poliţiştii gorjeni au fost prezenţi în municipiul Motru, în parcarea unui supermarket, unde au desfăşurat diverse activităţi de educaţie rutieră cu copiii. La această activitate au luat parte aproximativ 200 de copii, cu vârste cuprinse între 4 şi 11 ani, lucru ce i-a bucurat enorm pe oamenii legii.

Lecţiile prezentate de ,,domnii în uniformă” i-au atras ca un magnet pe cei mici. Vizibil impresionaţi aceştia au ascultat cu mare interes fiecare sfat dat de poliţişti şi au participat la toate probele practice. La final, câștigătorii concursurilor au fost premiați. Activitățile de educatie rutieră au fost organizate în cadrul campaniei „Verde la educație pentru circulație”.

,,Polițiști din cadrul Serviciului Rutier și Biroului Prevenire, au fost prezenți în parcarea magazinelor Lidl, unde au fost vizitați de peste 190 de copii cu vârste între 4 și 11 ani. Micuții au ascultat cu interes lecțiile prezentate de polițiști și au participat la probele practice, pentru ca ulterior sa știe sa circule în condiții de siguranță pe drumurile publice în calitate de pietoni. Câștigătorii concursurilor organizate au fost premiați de reprezentanții supermarketului și de polițiști, cu diferite premii”, a spus Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*