2.9 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 15, 2021
AcasăSocialPregătiri pentru anul şcolar la Rovinari

Pregătiri pentru anul şcolar la Rovinari

Şcolile trebuie să îşi primească învăţăceii aşa cum se cuvine şi în Rovinari! Este o promisiune pe care autorităţile locale vor să o respecte şi în acest an şcolar iar elevii să aibă condiţiile pe care le merită. În plus, Primăria vine cu veşti la capitolul proiecte!

Nu vor fi lucrări mari de investiţii la capitolul pregătiri de an şcolar, spun reprezentanţii Primăriei Rovinari, dar au un bun motiv pentru asta. Faptul că anul trecut lucrările efectuate au fost de bun augur şi au rezolvat multe probleme, acum, investiţiile se pot Înlocui cu lucrări de deratizare, igienizare, zugrăvit şi curăţat. „Din fericire pentru noi, lucrările de investiţii făcute în anii trecuţi au rezistat şi rezistă În continuare, aşa că nu avem motive să le repetăm anul acesta, acum ne vom ocupa de lucrările pregătitoare pentru primenirea şcolilor. În schimb, suntem în fază de proiectare la Colegiul « Gheorghe Tătărăscu » pentru reabilitarea curţii”, a declarat administratorul public al Primăriei Rovinari, Constantin Podaru.

Un parc pentru elevi

Elevii vor avea un parc recreativ în curtea Colegiului, care va căpăta altă înfăţişare din simplul considerent că edilul Dorin Filip doreşte ce-i mai bun pentru elevi. „Toată platforma de beton care este în curtea colegiului o transformăm într-un parc cu alei, cu băncuţe, pomi. Ideea este să-i ajutăm cum putem mai bine pe elevi, să-i formăm pentru că ei sunt viitorul şi grija trebuie să fie în primul rând pentru ei. Nimic nu este prea scump pentru copiii noştri”, a conchis Podaru. Primarul Dorin Filip nu îi uită nici pe elevii nevoiaşi care la început de an vor primi ghiozdane cu caiete şi cărţi. Promisiunea care va fi respectată în Rovinari este că anul şcolar nu va avea neajunsuri, iar toţi directorii de şcoli au fost mobilizaţi, alături de conducerile tuturor instituţiilor abilitate ca la 1 septembrie, lucrurile în şcoli să arate bine.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -