2.5 C
Târgu Jiu
vineri, decembrie 2, 2022
AcasăHeadlinesSe fac angajări la Minprest! Giorgi: „Suntem capacitați la maxim”

Se fac angajări la Minprest! Giorgi: „Suntem capacitați la maxim”

Principala societate care prestează pentru CEO face angajări. Minprest are nevoie de personal pentru a-și respecta angajamentul în ceea ce privește contractele pe împăduriri. Directorul unității susține că în prezent are în subordine 1136 de angajați fiind nevoie de alți 30 de oameni.

Minprest Rovinari a început anul în forță. Are deja mai multe contracte ce trebuie onorate, pe împăduriri, însă, vremea nefavorabilă îi ține pe angajați în loc. Directorul Gabriel Giorgi susține că pentru a ține pasul cu cerințele trebuie să mai angajeze persoanl. „Avem pe Rovinari un contract încheiat pe 60 de hectare, am depus ofertă pentru zona Pinoasă , încă 30 de hectare. Dacă mai apar oportunități pentru a participa la astfel de proceduri de licitație o să participăm. Deoacamdată suntem capacitați la maxim pentru această activitate și cum o să ne lase vremea o să facem și angajări pentru a ne încadra în graficul stabilit. Mai avem nevoie în medie de 30 de oamen , angajați pe perioadă determinată pentru a face față acestei activități”, a declarat declarat Gabriel Giorgi.

Buget aprobat

Conducerea unității susține că Ministerul Energie a dat undă verde bugetului construit și că speră ca 2018 să fie un an bun. „Bugetul este contruit pe un profit de 106 mii lei, mai mare decât anul trecut, și sperăm ca și anul acesta să fie la fel ca anul trecut”, a declarat conducerea unității.

Fost șef din CEO: Banii din profitul CEO ar trebui orientați către investiții

0
Unul dintre foștii șefi ai Complexului Energetic Oltenia este de părere că profitul din acest...

Liceul din Motru face angajări

0
O unitate de învățământ din Motru face angajări. Este vorba de Liceul din municipiu. A...

Aproape 30 de posturi vacante la Complexul Energetic Oltenia

2
Complexul Energetic Oltenia a anunțat la Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă (AJOFM)...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!