Acasa / Headlines / Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Nicolae Mischie va fi depus în holul Consiliului Județean

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Nicolae Mischie va fi depus în holul Consiliului Județean

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Nicolae Mischie va fi depus vineri, 20 aprilie, în holul Consiliului Județean Gorj, instituție pe care a condus-o timp opt ani, din 1996 și până în 2004. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 21 aprilie, în Cimitirul Municipal Târgu Jiu.

Nicolae Mischie s-a stins din viață duminică, 15 aprilie, la Spitalul Elias din București, unde era internat de aproximativ două luni, în urma unei infecții severe, după cum a anunțat familia. Acestuia i s-a făcut rău imediat cum a aterizat în țară, după ce fusese la o clinică din Germania, unde ar fi suferit o intervenție la creier. Zborul i-ar produs anumite probleme fostului deputat și președinte al Consiliului Județean.

Mesaje transmise de liderii politici

Liderii pesediști, mulți dintre datorându-i lui Mischie cariera politică, au postat mesaje de condoleanțe pe Facebook, cu toate că în ultima perioadă l-au izolat.

Ion Călinoiu și Florin Cârciumaru sunt „creațiile“ lui Nicolae Mischie

„Cu sincer regret am aflat de vestea trecerii în neființă a celui ce a fost Nicolae Mischie, fost președinte al Consiliului județean Gorj și președinte al organizației județene PSD . Un om puternic si determinat, care a condus Gorjul, pe care l- a iubit mai mult ca pe oricine si orice, alaturi de care am lucrat zi de zi foarte mulți ani. Dumnezeu să- l aibă în pază și să-i facă drumul lin spre odihnă veșnica. Cu tristețe transmit sincere condoleanțe familiei îndoliate, în aceste momente de grea încercare!“, a fost mesajul lui Ion Călinoiu.

Senatorul Florin Cârciumaru a transmis și el un mesaj: „Nicolae Mischie a încetat din viață! Îmi este foarte greu sa transmit un mesaj prin care să-mi exprim regretul trecerii sale in nefiinta. Sunt una dintre multele persoane care îi datorează acestuia drumul politic si nu numai. Rămâne în memoria mea si a colegilor ca un om cu suflet mare, ca un adevărat lider, care a știut sa lupte pentru județul nostru. Foarte multe lucruri realizate in municipiu si județ i se datorează lui Nicolae Mischie”, a spus Cârciumaru.

Sincere condoleante familiei! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!”.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*