Acasa / Social / Tabără de escaladă pe Cheile Sohodolului!

Tabără de escaladă pe Cheile Sohodolului!

sohodolIubitorii naturii se pot bucura în perioada 6 – 9 aprilie de o tabără de inițiere escaladă pe Cheile Sohodolului. Evenimentul este organizat de „Gorj Aventura”, fiind disponibile 20 de locuri. În cadrul acțiunilor se vor desfășura cursuri de pregătire și perfecționare pentru ca iubitorii de escaladă să știe cum să folosească echipamentele, să se asigure, să ofere primul ajutor și să abordeze traseele.

Durata taberei este de 4 zile, iar tabăra se adresează, în special, începătorilor, însă pot participa și cei care doresc să își aprofundeze cunoștințele în acest domeniu. „Se vor aborda trasee dificultate maximă prin metoda top-rope; se va învăța rapelul cu fiecare participant în parte; back-up; asigurare; poziție; rapel dirijat; auto-blocare – amplasare tiroliană; metode de întindere a corzii; mijloace de oprire; evitare pericole curs de prim ajutor desfășurat în mod interactiv (accidente pe munte; accidente la escalada; asigurarea accidentatului); curs de supraviețuire. Prețul este de 150Eur/pers (echivalentul în lei ) care include: cazare cu demipensiune la Pensiunea Brâncuși din Peștisani; instruire escaladă; cursurile de pregătire și perfecționare; cursul de prim ajutor; cursuri de escaladă la stâncă; folosire corectă a echipamentului de escaladă/ alpinism, învățarea nodurilor, amaraje; echipament complet comun pentru escalada: corzi, bucle echipate; carabiniere, anouri, coboratoare; echipament complet pentru rapel și tiroliană, La cerere, oferim echipament individual pentru escalada precum: ham, casca, papuci escalada, carabiniere, saculet magneziu. Cine dorește poate sa doarmă la cort (prețul în aceste condiții este de 450Ron), au comunicat organizatorii.

Pentru înscriere, detalii, stabilire contact și loc de întâlnire se poate apela numărul 0729399281 / Răzvan Sgondea; sau telefon: 0723228242/ Cristi Seitan.

Email: [email protected]; [email protected] sau mesaj pe adresa de Facebook ID Gorj Aventura.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*